Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Så blir du höstsnygg som kändisarna – i leopard

10 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Vi må ha vant oss vid den tropiska värmen som sommaren 2018 har bjudit på. Men hur vi än vrider och vänder på det kommer hösten och knackar på. Som tur är har vi en av höstens största trender att luta oss mot i höstmörkret. Leo-print is back!
Annons

Okej, det kanske inte är något vi erkänner i första taget. Men efter en lång och dödsvarm sommar längtar vi faktiskt lite efter höst, tända ljus och gosiga tröjor (visst gör ni också det, erkänn?).

Trots att värmen fortfarande håller sig kvar börjar mer och mer höstmode komma ut i butikerna. I år går trenderna i romantikens, rutornas, metallens och inte minst djurens (!!!) tecken.

Vi har redan börjat se kändisar anamma djurmönster-trenden – både i Sverige och i Hollywood. Särskilt het är leopard-printen och vi älskar det! Därför har vi på redaktionen listat fyra leo-favoriter att bära i höst:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu när graderna fortfarande håller sig runt 25-30 grader är den här klänningen ett perfekt sätt att smygstarta leo-trenden på. Vi gillar att den är kortärmad och v-ringad fram så den inte täcker för mycket av brännan vi skaffat oss under sommaren. Omlott-knäppningen i midjan är också helt rätt just nu!

Annons

Midi-kjolens återkomst kan ha varit något av det bästa som hänt. Inte för lång, inte för kort. En fullpott helt enkelt! Vi bär helst de i lite silkigare tyg, som följer med kroppen och rör sig snyggt när man går. Denna underbara leo-kjol med volang matchar vi mer än gärna med en statement-t-shirt som har ett stort tryck på bröstet.

När långbyxorna återigen blir ett faktum är ett linne det ultimata plagget både till vardags och till fest. Om det sedan är ett linne med leo-mönster blir det ju bara ännu bättre, eller hur? Detta linne har två enkla axelband i spagetti-stil och är rak upptill. We like!

Annons

Varför inte ta leopard-stilen ett steg längre och ta på sig de här fantastiska byxorna. Det finns ingen chans att du går obemärkt förbi och vi lovar dig att komplimangerna kommer att hagla in från både höger och vänster. Extra snygga blir de av de röda revärerna i sidan som gör dem lite sportigare.

FOTO: IBL

Annons