RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-deltagaren om Anders Lundins utspel – som tittarna inte fick se

15 maj, 2023 
Anders Lundin i Robinson 2023
Anders Lundin är programledare för Robinson 2023.
Nu berättar Dennis Boelius om en situation som uppstod mellan honom och Anders under inspelningarna av programmet.
– Då tog han upp sin privata mobil och filmade mig, säger Dennis till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i RobinsonBrand logo
Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i Robinson

Inom bara några veckor kommer Robinson att vara avgjort. Vem som vinner återstår att se men det har varit en händelserik säsong med många härliga situationer som uppstått. Nyligen var det dags för det årliga momentet där deltagarna får buda på föremål under en aktion.

Avslöjandet om Anders Lundins utspel under inspelningen

Storkovan drog Dennis Boelius, 42, hem då han både fick ta sig ett bad, käka en köttbit och dessutom snacksa på chips. Nu kommer det fram att det skedde mer än vad tittarna fick se under aktions-momentet.

I en intervju med Hänt berättar Dennis om vad han tyckte om Anders Lundin, 64, insats som programledare.

– Jag upplevde honom som trevlig, han gillade dock att pika mig. Han drog några skämt off cam. Han förstod att jag var ganska lätt att skämta med så han var skön. Han förstod att jag var den lilla clownen så han körde hårt på det, säger Dennis till Hänt.

Det visar sig till och med att Anders tyckte Dennis var så pass underhållande vid aktions-momentet att han vill föreviga stunden.

Annons

– Jag märkte att vid den där aktionen då tog han upp sin privata mobil och filmade mig när jag låg i den där koppen och badade. Hela kamerateamet låg och asgarvade, säger Dennis.

Vad var det han tyckte var så roligt?

– Det var väl just att jag roffade åt mig sådär mycket. Jag ligger där och njuter och alla andra bara suktas på läktaren. Han var sjukt trevlig, det var inga konstigheter.

Anders Lundin byts ut inför nya säsongen

– Det var jättetrevligt, han var så himla rolig. Jag har sett honom som barn på tv så jag var helt nostalgisk. Man har sjungit hans låtar när man var barn. Jag tyckte verkligen det var jättekul, sa då Amanda.

– Det är klart att det är Petra som leder höstens säsong, skre då TV4 i ett mejl till Hänt.

FOTO: TV4

Annons