LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Deltagaren om Anders Lundin – sanningen om beteendet bakom kameran

11 maj, 2023 
Anders Lundin i Robinson
Anders Lundin programleder Robinson 2023.
Nu avslöjar en av deltagarna hur han betedde sig när kameran inte rullade.
– En del kan ju vara superroliga på tv men en bitch i verkligheten, säger Amanda Eliasson till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Caroline Persson från RobinsonBrand logo
30 sekunder under press med Caroline Persson från Robinson

Inför den pågående säsongen av Robinson kom den glädjande nyheten att Anders Lundin, 64, skulle göra comeback. Detta bara en säsong efter att Petra ”Pam” Malm, 46, tagit över efter Anders Öfvergård, 55.

Sanningen om Anders Lundins beteende bakom kulisserna

Tittarna har under säsongen varit mycket positiva till Anders sätt att leda programmet men hur upplevde egentligen deltagarna honom under tiden på ön? Amanda Eliasson, 28, berättar nu för Hänt om hur stämningen egentligen var bakom kameran.

– Det var jättetrevligt, han var så himla rolig. Jag har sett honom som barn på tv så jag var helt nostalgisk. Man har sjungit hans låtar när man var barn. Jag tyckte verkligen det var jättekul, säger Amanda.

Annons

Upplevde du honom som han är i tv-rutan?

– Ja, en del kan ju vara superroliga på tv men en bitch i verkligheten men han var verkligen supergenuin. Pratade med en, skämtade, gestikulerade och hade glimten i ögat.

Dessvärre hade deltagarna inte allt för mycket tid att prata med Anders utanför inspelningen.

– Det var väldigt lite, om man skulle göra en omtagning eller rigga om en kamera. Det var typ bara 30 sekunder så man hann säga typ "Anders jag vill ha en kram" "Ah du kanske kan få en kram sen".

Ödesbeskedet för Anders Lundins framtid i Robinson – ersätts av Petra Malm

Efter säsongens slut står det klart att Petra kommer tillbaka och leder höstens upplaga av Robinson. Nyligen berättade Anders att han inte vet om det blir fler säsonger för hans del men att uppdraget inte är något han stängt dörren för helt.

– Vi får se om dem gör två säsonger per år. Om dem tar ett sådant beslut. Då antar jag att den frågan kommer tillbaka och då tar jag ställning till det när det händer, sa Anders när han gästade Bathina Philipsons, 44 poddcast.

FOTO: TV4

Annons