casper janebrink

Så är relationen mellan Therese Andersson och Casper Janebrinks barn

Casper och Therese

Casper Janebrink och Therese Andersson har varit på skidsemester med hela familjen Janebrink.
Nu avslöjar en exklusiv bild som Hänt tagit del av hur Therese relation till Caspers barn och andra familjemedlemmar ser ut.
”Vi har haft en väldigt bra vecka”, skriver Dennis Janebrink till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel
0:48

Efter reklamen: Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel

(0:48)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 53, och Therese Andersson, 35, begav sig nyligen iväg på sin första skidsemester tillsammans med sonen Hugo. Det var Caspers pappa Dennis Janebrink, 77, som avslöjade familjens planer på att åka till Norge för skidåkning.

– Casper har hyrt där uppe, han ville åka dit så då ska vi åka dit. Det blir nog kul, sa då Dennis i en intervju med Hänt.

Dennis Janebrink om skidsemestern med Casper och Therese

Skidsemestern har nu gått av stapeln. När Hänt når Dennis berättar han om hur veckan med hela familjen Janebrink varit. Hugo var inte den enda av Caspers barn som var med, även dottern Alice och sonen Felix fanns med under Norge-vistelsen.

”Vi har haft en väldigt bra vecka, 5 soldagar av 7 möjliga på Sportell/Gaustatoppen! Härligt när vi alla kan åka tillsammans, tyvärr kunde inte Sammie och hans son Tor vara med, men vi hoppas på fler tillfällen!”, skriver Dennis i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Vägen upp till hotellet var lite tuff, brant och smalserpentinväg, men det gick bra!När det gäller skidåkningen, kände jag mig lite ringrostig i början, men kom igång på min snowboard i slutet på veckan, sköj! Jag och Anki var även barnvakt en del åt Hugo så de andra kunde åka - mysigt Nu laddar jag om - ska åka till Florida o spela golf med goa gubbar nästa vecka!”

Beslutet för Hugo – privata bilden avslöjar

Det kom att bli Hugos allra första skidsemester med med tanke på att han är knappt ett halvår gammal var det inte läge för att ta ett premiär-åk. Däremot har Hugo synts på afterskin. På en bild som Hänt fått ta del av syns nämligen familjen Janebrink samlade för häng i toppstugan. Då suffletten på vagnen är neddragen verkar Hugo ligga nöjd i sin vagn, detta trots live-musik. Kanske går han i sin pappas fotspår och trivs extra bra när musiken flödar.

”Afterski med hela gänget på Bygget/Sportell Gaustatoppen”, skriver Dennis till bilden.

Hela familjen Janebrink

Foto: Privat

Vad som iallafall är säkert är att Casper och Therese ser ut att njuta av sin semester samt att Hugo verkar vara en nöjd bebis som hänger med på det mesta. Och det står inga tvivel kring att Therese kommit att bli en del av familjen Janebrink!

Även Casper har delat med sig av ett gäng bilder där både Therese och barnen syns.

FOTO: Privat/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN