hänt exklusivt

Casper Janebrinks lyxsemester med Therese och sonen Hugo: ”Han ville”

Casper Janebrink och Therese

Casper Janebrink och Therese Andersson ska iväg på semester.
Nu avslöjar Dennis Janebrink planerna på familjens första skidsemester med lille Hugo.
– Casper har hyrt där uppe, han ville åka dit så då ska vi åka dit, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars "Lasseman" Larsson och Therese Larssons dyra bakslag – under husrenoveringen
0:25

Efter reklamen: Lars "Lasseman" Larsson och Therese Larssons dyra bakslag – under husrenoveringen

(0:25)

Slå på ljud

Dennis Janebrink, 77, ser glatt på närmsta tiden då han ska få ge iväg sig på skidsemester med hela familjen. Det visar sig vara sonen Casper Janebrink, 53, som bokat kalaset.

– Jag ska göra jättemycket nu efter Thailands-resan. Jag ska va hemma ett tag för vi spelar ju vinter-golf här på dagarna, sen har jag mycket att göra med båten. Sen vecka 7 nu då så åker vi till fjällen allihopa, nästan alla ska med och då åker vi till Norge för att åka skidor, säger Dennis under en intervju med Hänt.

Casper Janebrinks första skidsemester med nya familjen

Det är inte bara Dennis och hans son som ska iväg på semestern utan hela familjen ska samlas.

– Alla barn. Casper och barnen där, allihopa, inte Caspers ex-fru men barnen är med både Felix och Alice och nu Hugo, Casper och Therese. Även min son Alexander, Juni, jag och Anki. Även Christoffer, så vi blir många. Skidor blir det vecka 7 och sen åker jag till Florida för att spela golf i tio dagar, säger Dennis.

Casper och hans flickvän Therese Andersson, 35, blev i september föräldrar till sonen Hugo. Pojken är idag runt fem månader så någon skidåkning för honom blir det däremot inte.

– Han är för liten, han får väl åka med i en släde eller något, säger Dennis.

Vad ser du mest fram emot med denna skidsemester då?

– Jag ser mest fram emot att se om jag kan åka bräda igen, man är ju stel i kroppen. Jag åker bräda ihop med gubbarna, men jag fyller ju 77 år nu så det är tufft för mig nu. Men kommer jag bara igång är det nästan lättare att åka bräda än skidor. Det är riktigt skoj.

Därför åker familjen Janebrink på skidsemester till Norge

Anledningen till varför familjen Janebrink beger sig till det norska fjällen är något oklar men då Casper fick sig en idé, hakade Dennis glatt på.

– Vi har aldrig varit där. Jag har varit uppe i Hemsedal och åkt förr i tiden men nu fick vi tillfälle här. Casper har hyrt där uppe, han ville åka dit så då ska vi åka dit. Det blir nog kul.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN