TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Let's dance-Jasmine om kärlekslivet – så är relationen till Aron idag

08 jan, 2023 
Jasmine Takács och Aron Anderson
Tidigare i höstas bekräftade Jasmine Takács att hon och pojkvännen Sourav hade gjort slut.
Nu berättar hon om kärlekslivet idag och hur relationen till Aron Anderson ser ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”Brand logo
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

Äventyraren Aron Anderson, 34, dansade sig rakt in i tittarnas hjärtan under sin medverkan i Let's dance som den första rullstolsbundna någonsin. Han dansade tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács, 35, och under säsongens gång fann de en fin vänskap i varandra som håller i sig än idag.

För en tid sedan satte sig Aron på ett plan ner till Dubai där han skulle ägna sig åt bland annat fallskärmshoppning – något som ligger äventyraren varmt om hjärtat.

Jasmine är stora delar av året är bosatt där och vännerna fick mycket tid att umgås under Arons besök.

Det var så roligt när Aron kom och hälsade på! Jag fixade yatch tur, vi var på middag och show och några fler middagar tillsammans men våra vänner! Så kul att vi kunde hänga mycket när han var här! Min och Arons relation är en fantastisk vänskapsrelation. Jag har verkligen hittat en vän för livet! En av de första jag kommer höra av mig till när jag kommer hem till Stockholm för att att ta en pizza kväll med!” skriver Jasmine till Hänt.

Annons

Arons avslöjande om Jasmines relationsstatus

– Ja, vi är jättebra kompisar. Just nu är hon i Dubai. Hon hade pojkvän när vi var med i Let's dance, men nu är hon faktiskt singel. Så alla killar som är sugna på Jasmine: skicka ett meddelande till henne, berättade Aron för Hänt.

Senare bekräftade även Jasmine uppbrottet från den dåvarande pojkvännen Sourav som är bosatt i New York – något som hände efter att hon och Aron varit i USA för att uppträda på en välgörenhetsgala.

Annons

Min pojkvän Sourav var med på resan och vi alla tre hade världens bästa tid i Aspen. Vi var runt på sightseeing, åkte gondol, paragliding och Sourav var världens bästa support under vårt uppträdande”, skriver Jasmine och fortsätter:

Men sen efter att vi varit i LA ett tag tillsammans, så insåg vi att framtiden var oklar för vårt förhållande. Oklart vart jag är, var han är och vad målet för vår relation var. Eftersom han bor i New York och jag bor mellan Stockholm, London och Dubai, så har vi haft långdistansförhållande i över 3 år.

Så ser Jasmines kärleksliv ut idag – ett halvår efter uppbrottet

Proffsdansaren Jasmine lägger minst sagt mycket tid på sin karriär. Hon berättar i ett meddelande till Hänt att hon missade julen i år för att hon jobbade så mycket.

Därför har det inte heller riktigt funnits tid över till att börja dejta – hon har inte varit på en enda dejt sedan relationen tog slut i augusti.

Annons

Jag har inte varit på en enda date sen min relation tog slut i augusti, det har varit full rulle med showen vi hade med våra Let’s dance vänner i Stockholm och sen vår nya produktion i Dubai. Så har inte haft riktigt tid eller ork.. men skulle gärna börja dejta… vågar inte ge mig ut på appar så hoppas på att någon vågar komma fram till mig och bjuda ut mig på en date.” skriver Jasmine.

Fortsatt berättar hon att uppbrottet tog hårt men att hon idag mår bra och ser fram emot vad framtiden har att erbjuda henne.

Jag mår bra nu, det var mentalt tufft när min relation tog slut. Kom som världens överraskning. Men nu känner jag starkare och glad och redo att möta nya intressanta människor som kan göra positiva intryck i mitt liv.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Karin Törnblom/TT

Annons