Idol 2023 marknadsföring banner

Let's dance-Jasmine nybliven singel – första orden om känslorna efter resan med Aron

01 okt, 2022 
Aron Anderson kunde nyligen avslöja att hans Let's dance-partner Jasmine Takács bilvit singel.
Nu berättar hon själv om uppbrottet och vad som räddade henne i sorgen efter separationen.
Det fick mig att läka hjärtat snabbare”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.
Annons
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

Under årets säsong av Let's dance kom äventyraren Aron Anderson, 34, och hans danspartner Jasmine Takács, 34, att bli ett av favoritparen hos många tittare.

Kemin mellan dem var svår att missa och under säsongens gång kom de mycket nära varandra, något de båda berättat om i intervjuer med Hänt.

Aron avslöjade innan säsongspremiären att han hade blivit singel då han och ex-hustrun Anja Malmberg valt att gå skilda vägar efter åtta år tillsammans.

Jasmine däremot hade pojkvän under Let's dance-resan. Men nyligen kunde Aron avslöja för Hänt att även hon blivit singel.

– Hon är jättehärlig och jag gillar henne jättemycket, men vi är bara vänner och tänker att det är bra så, säger Aron till Hänt.

Nu bryter även Jasmine tystnaden och berättar om känslorna kring uppbrottet.

Annons

Därför tog det slut mellan Jasmine och Sourav

I våras bekräftade Jasmine relationen med riskkapitalisten Sourav, som är bosatt i New York. Paret hade långdistansförhållande då Jasmine pendlar mellan Dubai, Stockholm och London.

I ett meddelande till Hänt berättar Jasmine att deras relation tog slut efter att hon och Aron varit i USA för att uppträda på en välgörenhetsgala.

Min pojkvän Sourav var med på resan och vi alla tre hade världens bästa tid i Aspen. Vi var runt på sightseeing, åkte gondol, paragliding och Sourav var världens bästa support under vårt uppträdande”, skriver Jasmine och fortsätter:

Men sen efter att vi varit i LA ett tag tillsammans, så insåg vi att framtiden var oklar för vårt förhållande. Oklart vart jag är, var han är och vad målet för vår relation var. Eftersom han bor i New York och jag bor mellan Stockholm, London och Dubai, så har vi haft långdistansförhållande i över 3 år.

Jobbet blev Jasmines räddning efter separationen

Att alla separationer är jobbiga på sitt sätt är förståeligt. Nu fokuserar Jasmine på sig själv och jobbar hårt med förberedelser inför en show som alla Let's dance-kollegor ska framföra i november.

Annons

Varje separation är självklart jobbig… har varit jättetufft och jag har självklart varit ledsen, för allt var alltid superbra mellan oss, aldrig ett enda bråk, fina resor och stunder tillsammans och mycket skratt…men det är tid plats och distans som kommer mellan oss.” skriver Jasmine.

Hon förklarar vidare att jobbet har räddat henne efter separationen.

Vi började repa för showen i augusti och det var min räddning efter separationen då det var precis då jag kom tillbaka till Sverige från USA. Det var fullt ös i studion med dans och produktion och det fick mig att läka hjärtat snabbare.”

Vi önskar dig all lycka i den läkande processen efter uppbrottet, Jasmine!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons