Så är Måns Herngren och Lena Philipssons relation idag

Lena Philipsson och Måns Herngren

De var de hetaste kändisparet under 90-talet – men hur ser Lena Philipssons och Måns Herngrens relation ut idag?
Vi reder ut det ni undrar över.

Lena Philipsson, 53, har länge varit en av Sveriges största och mest omskrivna artister. Under sin karriär har hon bland annat medverkat ett flertal gånger i Melodifestivalen. Första gången var 1986 där Lena sjöng bidraget Kärleken är evig och senast var 2004 med bidraget Det gör ont där Lena lyckades kamma hem förstaplatsen.

Under 90-talet var Lena och regissören Måns Herngren ett av Sveriges hetaste kändispar. De var tillsammans från 1993 men valde att gå skilda vägar under 2001. Lena och Måns har tillsammans barnen Noa, 26, och Saga Herngren, 21.

Lena har vid flera tillfällen nämnt sin ex-man, både under sina framträdande och på sociala medier. Under hennes hyllade show Jag är ingen älskling tillägnade hon en låt till deras gemensamma barn. Artisten valde då att bjuda in Herngren för att göra ett bildspel till showen, som spelades upp under låten.

– Tänk vad tiden går. Jag vet inte om ni såg att det var Måns, barnens pappa, som hade fått göra bildspelet till just den här låten. Det tyckte jag kändes extra fint. Att det fick vara en familjeangelägenhet, att mamma sjunger och pappa gör foton. Så har vi det i vår familj, sa hon då i showen.

Stöttade Lena under svåra tiden

När Lena skilde sig från Per Holknekt var Måns en av de som stöttade henne under den tuffa tiden. Efter två år som gifta gick Lena  och Per i juli 2012 ut med att de skulle skilja sig – efter att Odd Molly-grundaren erkänt att han varit otrogen mot artisten.

På Facebook skrev Philipsson då om Måns:

“Jag har dock en x-man som finns här för mig. Pålitlig snäll omtänksam renhårig”.

Nu på senaste tiden har hon även visat en lättsammare och mer skämtsamt kompisrelation mellan ex-paret. Bland annat sågs de flitigt på varandras sociala medier under fem dygn när de båda var iväg till Tel Aviv i Israel förra året för att fira festfixaren Micael Bindefelds 60-årsdag. Bland de 140 gästerna fanns förutom ex-paret även några av landets främsta politiker, idrottsstjärnor och artister. På väg ner till Tel Aviv postade Lena en video på Måns där han är utklädd till flygvärdinna.

”Tycker min xmake Måns Herngren klarar klackarna bra! Imponerad!”‚ skrev hon då på Instagram.

Klippet fick då flera att höja på ögonbrynen kring deras relation.

”Är ni tillsammans igen?”, frågade en.

Nya relationen

Ex-paret är inte återförenade – men de verkar ha en ytterst god relation. Dagen efter den stora födelsedagsfesten dök de upp suddigt glada festbilder av Lena som gapskrattar tillsammans med ex-maken Måns och ex-svågern Felix Herngren, 52.

”Festliga samtal om natten! Tack Carola för bilden på mig och min exmake”, skrev Lena till bilden.

Måns Herngren är idag gift med Katalin Herngren Bachry, och Lena Philipsson har inte uttalat sig om att hon är i en relation.

FOTO: TT

Senaste nytt