LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jon Henrik om saknaden till dottern Ella Savé – kan inte ses

20 apr, 2024 
Jon Henrik Fjällgren har dottern Ella Savé ihop med exet Maret Nystad.
Men Maret och Ella bor i Norge, något som gör det svårt för Jon Henrik att träffa sin dotter.
Nu berättar han om hur relationen ser ut idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nära vännens uppoffring för Jon Henrik Fjällgren – nu tar han över: ”Inte så jag hade tänkt”Brand logo
Nära vännens uppoffring för Jon Henrik Fjällgren – nu tar han över: ”Inte så jag hade tänkt”

Folkkära sångaren Jon Henrik Fjällgren, 36, slog igenom stort då han år 2014 vann programmet Talang med sin samisk jojk. Sedan dess har han fortsatt släppt musik, och ställt upp i Melodifestivalen flera gånger.

Jon Henrik har även en dotter, Ella Savé, som han har tillsammans med exet Maret Nystad. Sångaren har tidigare öppnat upp sig om att det varit svårt att få träffa dottern, då hon bor i Norge.

När Hänt nu når Jon Henrik berättar han om hur relationen ser ut idag.

Jon Henrik om relationen till dottern Ella Savé

Jon Henrik får frågan om hur mycket han hinner träffa sin dotter. Eftersom dottern bor i Norge är det svårt att få till och han kan inte träffa henne så ofta. Men till sommaren hoppas Jon Henrik på tid med Ella.

Annons

”Det tar nästan ett dygn att ta sig dit med bil, ibland flyger jag. Men jag åker dit så ofta jag kan, och i sommar hoppas jag vi får fina veckor ihop.”, skriver han i ett meddelande och fortsätter:

”Hon har ju fått ett eget renmärke nu, och jag ser fram emot att visa henne sina egna renar när hon kommer hit nästa gång.”

Jon Henrik Fjällgren ger sig ut på turné

Det är inte bara distansen mellan Jon Henrik och dottern som gör det svårt att ses, utan även sångarens fullspäckade schema.

Vad har du på gång nu framöver?

”Jag ska ut på en mindre turné nu sista helgen i april, och några spelningar i maj. Sen åker jag tillbaka till Colombia i juni. Jag ska även till Norge och Polen och spela i sommar. I höst har jag en större lite mer avskalad kyrkoturné runt om i landet.”

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT / TV4Play

Annons