Så är Casper Janebrink och Jessica Anderssons relation

Casper Janebrink, Jessica Andersson

Artisterna Jessica Andersson och Casper Janebrink har varit i samma bransch i många år.
Nu avslöjar Jessica hur deras relation ser ut.
– Fantastisk, säger hon.
0:28

Efter reklamen: Casper Janebrink om pinsamma missen på scen

(0:28)

Under söndagskvällen hade det nya programmet Secret Song äntligen premiär på TV4. Programmet leds utav Maria Forsblom och går ut på att överraska och hylla svenska kändisar med sång från nära och kära samt artister de beundrar.

I premiäravsnittet är det stjärnkocken Tareq Taylor, rallyprofilen Tina Thörner, Arvingarna-sångaren Casper Janebrink och artisten Jessica Andersson som blir överraskade, och avsnittet bjuder på både skratt och tårar.

Casper Janebrinks mamma överraskade honom i Secret Song

Det är Caspers mamma Ing-Marie som ligger bakom överraskningen till Casper. Tillsammans med vännen Jerry Orrebacken och sångerskan Jessica Andersson har hon nämligen snickrat ihop en show de ska bjuda honom på.

– Han har ju alltid varit mammas pojk och vi har varit väldigt förälskade i varandra. Men nu är han ju vuxen och då måste jag ta ett steg tillbaka, så är det, säger Ing-Marie i programmet när hon berättar om deras relation.

Numret som de ska bjuda på börjar med att Jerry kommer in och sjunger Sävehovs, ett handbollslag, kampsång för att sen lämna över scenen till Jessica.

– Det kanske inte är så många som vet att han har spelat handboll och varit väldigt duktig sen första dagen, då var han 9 år och det satte sig direkt. Det här var en sport som passade honom, som klippt och skuren, berättar mamma Ing-Marie och fortsätter:

Tareqs diss mot Stjärnorna på slottet-profilen

– Och sen när han är färdig så kommer Jessica Andersson in och sjunger Caspers hårdrockssång som han avgudar. Och så kommer lilla mamsen där på slutet sen.

Så är Casper Janebrink och Jessica Anderssons relation

Och för Jessica var det en självklarhet att vara med och hylla Arvingarna-profilen. Jessica och Casper har nämligen sjungit tillsammans och stött på varandra många gånger under åren.

– Det ska bli jättekul att hylla Casper. Jag tycker ju han är en fantastisk person och han är ju en av Sveriges bästa sångare helt enkelt, säger hon och fortsätter:

– Det var jättespeciellt tycker jag. Superhärligt att få vara med och hylla Casper eftersom att han för mig är en väldigt härlig människa som jag tycker mycket om, så det känns jättefint att få vara med.

Det verkar med andra ord som att Casper och Jessica har en väldigt fin relation till varandra!

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernson berättar om okända kampen – hjärtskärande orden

LÄS OCKSÅ: Nicola Perrelli har gift sig – se bilderna från bröllopet här

SENASTE NYTT!