LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Anton Björling och Benjamin Ingrossos relation

19 nov, 2021 
Anton Björling och Benjamin Ingrosso
Emilio Ingrosso och Åsa Ingrosso har båda två barn från tidigare relationer.
Men hur går alla ihop? Hänt reder ut!
Annons
Bachelor-Simon och Sebastians tips till Julia FranzénBrand logo
Bachelor-Simon och Sebastians tips till Julia Franzén

Emilio Ingrosso lever idag tillsammans med Åsa Ingrosso och paret driver tillsammans flera restauranger och de bor både i Spanien och Sverige.

Innan Emilio träffade Åsa hade han ett annat liv när han var gift med artisten Pernilla Wahlgren som han har barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso tillsammans med.

Även Åsa har barn från en tidigare relation – dottern Lina Björling och sonen Anton Björling.

Lina har synts flitigt på mammas sociala medier – medan Anton verkar vara lite mer anonym. Ibland nämns han dock – som när Åsa bloggade om hur hon fick Anton som väldigt ung.

”Jag var bara 21år när han kom. Tom ett år yngre än vad han själv är nu. Jag ser typ ut som 12 på bilden.. haha.. Jag var blond och sååå lycklig över att fått bli mammi till just honom. Många tyckte att jag var ung, men jag kände aldrig så. Jag var bara superlycklig mamma till Anton.”

Anton Björling jobbar som servitör

Åsa och Emilio driver som sagt flera restauranger, där Anton jobbat. Mamma Åsa har tidigare skrivit hur duktig hennes son är på restaurangen.

Annons

”Anton är inte bara en grym servitör med en mästerlig koll på allt som händer i restaurangen. Han ÄR även ett socialt geni. Jag är alldeles förundrad över hur jäkla bra han tar folk. Vi får dagligen, alltså FLERA ggr om dagen, mail, recensioner och meddelanden om just Anton och vilken jäkla klippa han är ifrån våra gäster och vänner. Han är så sanslöst omtyckt av alla”, har Åsa skrivit på sin blogg.

Antons ord till mamma Åsa

Även Anton har skrivit om sin mamma på Instagram - till exempel när hon fyllde år.

”Fan vilken förebild du är både för mig och för andra. Hur du har slagits för mig när jag var liten, jag visar stolt upp min mamma tatuering direkt när någon pratar om dig. Du är bäst och jag älskar dig något enormt mycket. Min fina underbara Mamma!”, skrev han då.

Så är Benjamin och Antons relation

Så hur går alla bonussyskon ihop i den stora familjen? Nu när Benjamin lägger ut en bild kommenterar i alla fall Anton flera eld-emojis och flera röda hjärtan, vilket vittnar om att de två bonussyskonen verkar ha en fin relation.

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

Annons