LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Ryan Goslings oväntade kärlekshyllning gör succé

09 jan, 2017 
Anja Nilsson
Skådisen Ryan Gosling imponerade alla med sitt känslosamma tal på Golden Globe i natt.
Annons

Filmstjärnan Ryan Gosling, 36, vann pris för bästa manliga huvudroll för sin roll i filmen “La La land” på Golden Globe galan i natt.

Ryan Gosling
Ryan Gosling höll ett känslosamt tal på Golden Globe.

I ett känslosamt tacktal som hyllas i sociala medier världen över passade Ryan, på att hylla sin partner, skådespelaren Eva Mendez, 42.

Eva Mendes och Ryan Gosling
Eva Mendes och Ryan Gosling har varit ett par i flera år.

Han tillägnade också statyetten till sin avlidne svåger, Juan Carlos Mendez. Juan gick bort under våren 2016 vid 53-årsålder efter en lång tids kamp mot cancer, enligt sajten Daily Mail.

Annons

– Medan jag har sjungit, dansat och spelat piano, och haft en av de bästa upplevelserna någonsin på en film, så har min kvinna, gravid med vårt andra barn, tagit hand om vår dotter, samtidigt som hon hjälpt sin bror som kämpat mot cancer, säger Ryan, enligt sajten Time och fortsätter:

– Om hon inte hade gjort allt det här, så skulle det vara någon annan som stått på den här scenen idag. Älskling, tack så mycket!

Tillsammans har de döttrarna Esmeralda, 2, och den relativt nyfödda Amada.

–  Till mina döttrar Amada och Esmeralda, jag älskar er! Och om jag får, vill jag gärna dedikera den här stunden till minne av Evas bror, avslutade Ryan talet.

Förutom att Ryan vann det priset, kammade han och hans motspelerska Emma Stone, 28, inte mindre än sju priser i olika kategorier för filmen.

Ryan Gosling, Emma Stone
Ryan Gosling and Emma Stone kammade hem sju priser för filmen “La La land”

”La la land” lyckades dessutom vinna i samtliga kategorier som den var nominerad i, något som ingen annat film tidigare lyckats med.

Grattis Ryan!

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons