LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ryan Gosling gläntar på dörren till privatlivet – berättar om dottern

23 maj, 2016 
Linnéa Geijer
Ryan Gosling och Eva Mendes pratar ogärna om privatlivet. Men nyligen gjorde skådisen ett undantag och berättade om dottern Esmeralda.
Annons

Ryan Gosling, 35, och Eva Mendes, 42, är kända för att vara ett av Hollywoods mest privata och hemlighetsfulla par. Men i dagarna slog de rekord i att smyga då det avslöjades att stjärnorna fått sitt andra barn, medan pressen fortfarande spekulerade om huruvida Eva var gravid eller inte.

Dottern som fått namnet Amada Lee Gosling föddes enligt ett födelsebevis som TMZ hittat den 29 april, och var alltså redan två veckor gammal när nyheten avslöjades.

Vare sig Ryan eller Eva har kommenterat dotterns födsel, annat än att tacka för den mängd gratulationer de fått.

Det är inte heller förvånande att ingen bild än tagits på dottern, då kändisparet valt att inte heller visa upp sin förstfödda Esmeralda Amada Gosling som vid det här laget hunnit bli 1 1/2 år gammal. Hon har förvisso skymtats på bilder, men aldrig varit med föräldrarna på evenemang.

När Ryan härom veckan besökte “The Ellen Show” passade programledaren Ellen Degeneres, 58, på att ändå ta upp familjen. Inte nog med att Ellen frågade, för ovanlighetens skull svarade Ryan med en supersöt och rolig anekdot om dottern Esmeralda. Tydligen har hon hamnat i ett “tagging war” med ett annat barn i lekplatsen, och Ryan tog det hela mer seriöst än dottern.

Här i klippet kan du själv se hela historien.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons