Runar Sögaards stöd till sonen Amadeus efter kärlekslyckan

Amadeus Sögaard

Amadeus Sögaard är tillsammans med Matilda Linderoth sedan ett par år tillbaka.
Nu visar pappa Runar Sögaard sitt stöd till paret genom en kärleksfull kommentar på Instagram.

År 2000 bestämde sig Carola Häggkvist, 53, och Runar Sögaard, 52, för att gå skilda vägar efter tio år som äkta makar. Tillsammans har de sonen Amadeus Sögaard, 22. För tre år sedan berättade Carola att hon och exet inte har någon kontakt efter skilsmässan.

– Man vill ju inte att barnen ska vara någon slags medlare men för Amadeus skull frågar jag hur det är med hans pappa och om han är okej, sa hon till Expressen då.

När Amadeus tog studenten 2017 återförenades ex-makarna för första gången på väldigt länge.

– Vi ville verkligen göra det för barnens skull och för gemensamma vänner som hängt med länge, sa Carola Häggkvist till Expressen i samband ned firandet.

Hon är Amadeus Sögaards flickvän

En relation som är desto bättre är den till sonen Amadeus, vilket Carola berättade i en intervju med Allas nyligen.

– Nu när han är över 20 år visar han han mer omtanke och respekt för mig och på ett sätt som jag som mamma faktiskt känner att jag behöver. Jag har saknat det, sa artisten vid tillfället.

Carola verkar även vara väldigt förtjust i Amadeus flickvän Matilda Linderoth.

– Amadeus har hittat en så bra tjej. Det gör mig glad, har hon sagt i en intervju med tidningen Tara.

Runar Sögaards relation med Matilda

Det är tydligt att Matilda och Amadeus är väldigt kära i varandra. På Instagram får följarna ofta ta del av bilder på paret och nyligen la Matilda upp just ett sådant foto.

I kommentarsfältet hittar man ingen mindre än pappa Runar Sögaard som har lämnat ett par kärleksfulla emojis till Amadeus flickvän. Det råder ingen tvekan om att Runar och Matilda kommer bra överens eftersom hon har besvarat sin svärfaders kommentar med ett rött hjärta.

På Runars Instagram-konto kan följarna se att han titt som tätt umgås med sin son. På alla hjärtans dag la han upp en bild på Amadeus och sina två andra söner, som han har tillsammans med ex-hustrun Jessica Karlsson.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Anders Wiklund/FLT-PICA

SENASTE NYTT!