TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Runar Sögaards okända relation till Emilio Ingrosso

03 feb, 2021 
Runar Sögaard debuterar under torsdagen som radioprogramledare.
Hans första gäst blir Emilio Ingrosso – som han har en del historia med.
– Vi har ju varit med om rätt lika saker ja, säger han till Hänt.
Annons
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens bråk inför alla – pojkvännens löfte: ”Ljuger aldrig”Brand logo
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens bråk inför alla – pojkvännens löfte: ”Ljuger aldrig”

Runar Sögaard tog steget ut i offentligheten när han 1990 gifte sig med en av Sveriges kändaste artister – Carola Häggkvist. Nästan direkt blev allt de gjorde offentligt, inte minst deras bröllop med 4 000 gäster som sändes i SVT på bästa sändningstid.

Den senaste tiden har Runar haft fullt upp med sin självbiografi som han nyligen släppte. Men inte nog med de – nu debuterar han även som radioprogramledare då han får ett eget segment hos Gott snack, som ska kallas Runar bjuder in.

För Hänt berättar Runar om det nya uppdraget och vad tanken är bakom det timmeslånga programmet som sänds varje torsdagsmorgon.

– Tanken bakom det hela är att det ska vara ett gott snack med en person som jag är nyfiken på och som jag tycker har något att komma med, som även lyssnaren och ”vanligt folk ” får ut något av. Jag kommer ha samtal som blir närgångna och syftet är att komma in under huden på gästerna.

– Jag kommer att ställa typiska Runar-frågor. Det blir ett antal frågor, 5-7 frågor som kommer att återkomma till alla gäster. De kommer att väcka både nyfikenhet och funderingar.

Annons

Profiler som varit utsatta för mediedrev

Runar har själv fått utstå en hel del löpsedlar om sig själv och sina förhållande. Detta gör att han vill lyfta andra offentliga personer som blivit utsatta för mediedrev.

– Jag handplockar gästerna och de kommer även bli väldigt blandade gäster som är allt ifrån politiker till nöjesprofiler. Det kommer också vara personer som har haft ganska stormiga upplevelser med media och kanske haft de värsta medieupplevelserna i Sverige. Personer som blivit jagade av press helt enkelt.

Okända relationen till Emilio Ingrosso

Runars första gäst blir Emilio Ingrosso.

– Han var ju en av de mest omtalade nöjesprofilerna i Sverige under 90 och 00-talet. Sedan flyttade han till Palma men nu har han kommit tillbaka till Sverige. Han har ju även två stycken barn som är väldigt framgångsrika som är väldigt öppna med sina problem och demoner från sin offentliga uppväxt.

– Så det blir allt från pappasnack till allt som har med offentligheten att göra.

Annons

Kände du Emilio innan du bjöd in honom som gäst?

– Vi umgicks under 90-00 talet på hans resturang Conte. Efter han skilde sig från Pernilla typ 2002 eller 2003 så hade vi kontakt. Jag var även en stamgäst där på Conte.

Ni har en del gemensamt med tanke på era offentliga uppbrott?

– Vi har ju varit med om rätt lika saker ja, han och Pernilla var ju gifta lika länge som jag och Carola var.

– Sen har vi ju båda barn som vuxit upp i offentligheten.

Annons