ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rolf Lassgårds hemliga samtal i TV4 avslöjat efter kärlekslyckan

14 feb, 2023 
Rolf Lassgård i Nyhetsmorgon
Rolf Lassgård har ny flickvän efter skilsmässan.
Nu avslöjar Thomas Ritter samtalen med skådespelaren som tittarna inte fick se i Nyhetsmorgon under tisdagens program.
– Både före och efter, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kollar inte Samuel Fröler på sina egna insatser: “Färgar mig”Brand logo
Därför kollar inte Samuel Fröler på sina egna insatser: “Färgar mig”

Rolf Lassgård, 67, har funnit kärleken igen efter skilsmässan. Det var i mars 2021 som beskedet kom om att han och tidigare frun Birgitta Lassgård gått skilda vägar. Detta efter att tillbringat hela 38 år tillsammans.

Men i söndags dök Rolf upp på premiären av Andra akten med kvinnligt sällskap. På röda mattan syntes han posera med filmteamet men i bakgrunden minglade han med kärleken Beatrice. Det var i en kommentar till Aftonbladet som han bekräftade att kvinnan är hans nya flickvän.

Rolf Lassgårds hemliga samtal med Nyhetsmorgon-programledaren som inte filmades

Under tisdagen gästade Rolf Lassgård TV4:s Nyhetsmorgon tillsammans med Lena Olin, 67. Men även om Rolf intervjuades i programmet under självaste alla hjärtans dag så nämndes inte ett knyst om hans nya kärleken.

Annons

När Hänt når Nyhetsmorgon-programledaren Thomas Ritter, 46, som var en av två som skötte snacket med Rolf berättar han om sin känsla efter intervjun.

– Det var en härlig intervju, de var på ett strålande humör och berättade om den här nya filmen. Det är faktiskt en väldigt bra film, jag har fått se den. En film som man kan behöva i dessa tider och det verkar som de två trivdes väldigt bra ihop under den här inspelningen och verkligen har funnit varandra. Det berättade de ju om i intervjun också, säger Thomas till Hänt.

Det visar sig däremot att programledarna pratade lite mer med skådespelarna än vad som visades för tittarna.

– Det är inte alltid tyvärr som det hinns med eftersom det är ganska korta stunder, kanske en reklam eller nyhetssändning. Det är inte så lång tid så det är inte alltid man hinner men lite kort försöker vi, alltid säga hej, hur är läget och stämma av om det är något som behöver stämmas av inför intervjun. Det försöker vi hinna med, det är alltid trevligt och det tror jag är bra för oss och för gästerna.

Hann ni prata utan kamerorna idag?

– Ja men det hade vi lite grann. Både före och efter.

Därför pratade inte Rolf Lassgård om nya flickvännen i Nyhetsmorgon

När Hänt frågar Thomas om Rolf hade bett om att hans privatliv inte skulle komma på tal berättar han att ämnet inte ens var aktuellt för programmet.

– Vi pratade faktiskt inte alls om det. Det här handlade ju om filmen och deras samarbete så att säga. Det var inget tema för oss så att säga.

Sedan i slutet av sommaren är Thomas en av de ordinarie programledarna i Nyhetsmorgon.

– Det är verkligen jätteroligt och jag trivs jättebra. Jag har ju hoppat in många gånger under åren så jag visste egentligen vad jag hade att vänta men det är kul att vi nu har fått rull på det som mitt vanliga jobb.

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4

Annons