ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Roger Pontare ska bli farfar igen – ett år efter Vincents bebislycka med Agnes

01 dec, 2023 
Roger Pontare drabbades av den mystiska sjukdomen för fyra år sedan, läkarna har fortfarande inte hittat vad som orsakat de svullna ögonen.
Mycket har hänt i Roger Pontares liv senaste åren.
I en stor intervju med Hänt berättar han nu om tiden efter att han åkte dit för rattfylla samt avslöjar att familjen väntar tillökning.
Denna gång är det sonen Viktor som ska få barn, cirka ett år efter Vincent och Agnes Carlssons bebislycka.
– Det är en stor familj här nu med alla barnbarn, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Shirley Clamp rankar sin pojkvän – blir det något frieri?Brand logo
Shirley Clamp rankar sin pojkvän – blir det något frieri?

Roger Pontare, 72, är pappa till tre söner Jimmy Åkerlund, Viktor Pontare och Vincent Pontare. Den sistnämnde har gått i sin pappas fotspår och jobbar idag som musiker.

Sedan lång tid tillbaka är Roger gift med hustrun Elisabeth Pontare, 71, som han delat stora delar av livet med.

– Hon har alltid varit en supporter utan dess like under hela vårat liv tillsammans. Det är en sådan sak när naturen gör sig påmind att man bara hittar varandra av en slump. Man föds i rymden någonstans enligt vad jag tror på, sen sätts det frön i oss och för vissa blir det en slags sammanfogning av två personer, säger Roger om kärlekslyckan i en ny intervju med Hänt.

Roger Pontares första ord om livet efter domen – åkte dit för rattfylla: ”Har gjort rätt för mig”

Det senaste året har varit tumult för Roger som i somras åkte dit för rattfylla. Domen ledde till att Roger dömdes till fotboja i 40 dagar.

Annons

– Nu har jag fått tillbaka körkort och allt ihop. Jag har sonat mitt djävulska brott som Cornelis Vreeswijk säger i dikten. Jag känner att jag har gjort rätt för mig med tanke på vad jag ställde till med, säger Roger.

Händelsen har fått honom att tänka till ordentligt, men vad han tycker är tråkigt är hur det påverkat hans artisteri. Han menar nämligen att arrangörer inte hör av sig som tidigare.

– Det är jättetråkigt för det har inte med min sånginsats att göra eller hur jag är som artist. Man får en väldigt kraftig dom efteråt och det tycker jag är orättvist för ingen vet varför jag gjorde det här överhuvudtaget.

Stora lyckan efter svåra tiden – ska bli farfar igen: ”En stor familj”

Men Roger har flertal spelningar på gång och i övrigt är livet härligt. På det privata planet blev Roger farfar gånger två förra året. Då fick Vincent och Agnes Carlsson sitt första barn, en flicka vid namn Silvia. Samma år fick även sonen Viktor en son.

Annons

– Den yngsta sonen Viktor som han heter. Han och hans Astrid fick en pojke här som heter Fred. De är födda nästan samtidigt. Fred är något yngre men det är inte mycket, det är nära mellan de två yngsta barnbarnen. De träffas rätt ofta för de bor ganska nära varandra, säger Roger om sönernas respektive familjeliv.

Roger har även fyra äldre barnbarn via sonen Jimmy. Och nu står det dessutom klart att Roger ska bli farfar ännu en gång. Vid årsskiftet väntas nämligen ännu en liten ansluta familjen.

– Jo då, Astrid och Viktor får en till om en och en halv månad. Kanske blir det ett julbarn, det är otroligt. De satsar ordentligt verkligen, säger Roger.

Han fortsätter:

– Det är en stor familj här nu med alla barnbarn.

FOTO: TT

Annons