Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Roger Nordins kärlekslycka med nya pojkvännen Anton Lindbäck

06 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Efter uppbrottet – Roger Nordin avslöjar: anton lindbäck är min nya pojkvän
I höstas bröt radioprofilen Roger Nordin upp från fästmannen Jonas Elgh. Men redan under våren slog kärleken till på nytt och Roger berättade om sin relation med pojkvännen Anton Lindbäck. Sedan dess har kärleken blomstrat och nu har paret tagit nästa steg i relationen.
Annons
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”Brand logo
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”

Radioprofilen Roger Nordin, 42, underhåller morgonpigga radiolyssnare tillsammans med kollegan och parhästen Laila Bagge, 46, i Rix morronzoo om mornarna. I radioprogrammet bjuds det på tävlingar, musik och nyheter – och programledarna delar med sig av anekdoter från sina liv.

Det var under hösten förra året som Roger Nordin i direktsänd radio berättade att relationen med fästmannen Jonas Elgh, 31, var över. Paret hade innan uppbrottet planerat att gifta sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blev inte så. Ibland upptäcker man att man är på olika platser i livet. Då är det så. Det har varit en väldigt jobbig månad, sa Roger Nordin då i Rix morronzoo.

Han förtydligade då att det inte rörde sig om någon konflikt mellan honom och Jonas Elgh.

– Det är ingenting som har hänt, vi hatar inte varandra, vi är inte osams. Vi är vänner, sa Roger Nordin vid tillfället.

Annons

Men det dröjde inte länge förrän kärlekslyckan slog till igen för radioprofilen. I maj avslöjade han för Hänt att han hittat kärleken i nya pojkvännen Anton Lindbäck, 29.

– Det är härligt att vara nyförälskad. Vi har umgåtts i samma gäng i flera år och det känns fantastiskt. Vi säger att det var vår tur nu, sa Roger Nordin till Hänt i maj.

Tagit nästa steg tillsammans med pojkvännen Anton Lindbäck

Roger Nordin och Anton Lindbäck har känt varandra länge, men det var först under våren som kärleken slog till ordentligt och de blev ett par på riktigt.

– Vi har som sagt känt varandra i nio år så jag har grävt där jag har stått. Vi har alltid haft ett gott öga till varandra och vi träffades första gången på Pride 2010, sa Roger Nordin i våras.

Nu har kärleksparet tagit nästa steg i relationen och blivit sambor. Även denna nyhet avslöjar Roger Nordin i direktsänd radio i Rix morronzoo.

– Har vi flyttat ihop? Ja, det har vi väl, kan man väl säga, säger Roger Nordin som svar på en direkt fråga i radioprogrammet.

Laila Bagge undrar då varför Roger inte berättat detta för henne tidigare.

– Kan man inte säga sambo om man typ bor ihop hela tiden? säger Roger då.

Han understryker också att de förvisso har flyttat ihop, men inte är sambor ”på pappret”.

– Vi kanske står skrivna på varsin adress, men det är klart att man sover ju ihop hela tiden, säger Roger Nordin.

Annons