LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Roger Nordin avslöjar: Anton Lindbäck är min nya pojkvän

27 maj, 2019 
Hans & Anna Shimoda
Efter uppbrottet – Roger Nordin avslöjar: anton lindbäck är min nya pojkvän
I höstas gick radio-profilen Roger Nordin och dåvarande fästmannen Jonas Elgh skilda vägar. Nu har Roger hittat kärleken på nytt och för Hänt avslöjar han nu vem den lycklige är!
Annons
Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

Profilerade radiorösten Roger Nordin, 42, som har morgonshowen Rix Morronzoo tillsammans med Laila Bagge, är mycket transparent med sitt privatliv i podcasten Roger & Laila. Något Roger dock varit mycket hemlighetsfull med är sitt kärleksliv. Han blev singel i höstas efter att ha slagit upp förlovningen med sin fästman Jonas Elgh, 31.

– Det verkar som att det här med att få en relation att hålla längre än fem år inte är min grej, förklarade han i Rix Morronzoo.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Då hade Roger och Jonas förlovat sig under romantiska former i Rom bara något år innan.

Men nu ler lyckan mot den populäre radioprataren igen. För Hänt avslöjar Roger exklusivt att han har hittat kärleken igen och hans nya pojkvän heter Anton Lindbäck, är 29 år och jobbar som flygsteward på SAS.

– Det är härligt att vara nyförälskad. Vi har umgåtts i samma gäng i flera år och det känns fantastiskt. Vi säger att det var vår tur nu.

Annons

Så träffades Roger Nordin och Anton Lindbäck

Roger och Anton har sneglat på varandra i många år.

– Vi har som sagt känt varandra i nio år så jag har grävt där jag har stått. Vi har alltid haft ett gott öga till varandra och vi träffades första gången på Pride 2010.

Det var Roger som tog det första steget till en dejt.

– Jag körde hundtricket. Jag frågade om vi inte skulle ta en hundpromenad och vi gick Kungsholmen runt, sen var det kört.

Roger berättar att han är golvad av sin nya kärlek och det har sina förklaringar.

– Jag gillar att han är lite full i fan, han driver med mig hela tiden, men han är världens finaste kille. Vi är födda på samma dag, men inte samma år. Jag älskar också hans norrländska lugn, han är från Luleå. Det är bra med en lugn motpol när man jobbar med Laila Bagge, säger Roger och skrattar.

På grund av Antons jobb så är han av naturliga skäl borta mycket.

– Det är lite nytt, men jag tror det kan vara bra att få längta och ha lite egentid. Jag har många vänner som är ihop med flygpersonal och de säger att man får det bästa av två världar.

Det är för tidigt att prata om att flytta ihop, men Roger har lämnat sitt älskade Hammarby Sjöstad för Antons skull.

– Vi tar en sak i taget, men känns fantastiskt. Jag har köpt en lägenhet i Vasastan så det är bara att gå över bron till Kungsholmen. Nu ska jag bli citybög. This is for life!

FOTO: TT, Privat

Annons