Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Roger Nordin avslöjar nya kärleksbeslutet med Anton Lindbäck

09 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Roger Nordin och Anton Lindbäck
Radioprofilen Roger Nordin är upp över öronen förälskad i pojkvännen Anton Lindbäck. Nu berättar han om parets framtid ihop.
Annons
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”Brand logo
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”

Radioprofilen Roger Nordin, 42, underhåller morgonpigga radiolyssnare tillsammans med kollegan och parhästen Laila Bagge, 46, i Rix morronzoo. I programmet bjuds det på tävlingar, musik, nyheter och inte allt för sällan delar programledarna med sig av anekdoter och händelser från sitt egna liv.

Förra hösten berättade Roger Nordin i direktsänd radio att relationen med dåvarande fästmannen Jonas Elgh, 31, var över. Paret hade innan uppbrottet planerat att gifta sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blev inte så. Ibland upptäcker man att man är på olika platser i livet. Då är det så. Det har varit en väldigt jobbig månad, sa Roger Nordin då i Rix morronzoo.

Han förtydligade då att det inte rörde sig om någon konflikt mellan honom och Jonas Elgh.

– Det är ingenting som har hänt, vi hatar inte varandra, vi är inte osams. Vi är vänner, sa Roger Nordin vid tillfället.

Annons

Nya kärleken Anton Lindbäck

Men det dröjde inte länge förrän kärlekslyckan slog till igen för radioprofilen. I maj avslöjade han för Hänt att han hittat kärleken i Anton Lindbäck, 29.

– Det är härligt att vara nyförälskad. Vi har umgåtts i samma gäng i flera år och det känns fantastiskt. Vi säger att det var vår tur nu, sa Roger Nordin till Hänt då.

I över nio år hade paret känt varandra, men först i år uppstod äkta kärlek mellan dem.

– Vi har alltid haft ett gott öga till varandra och vi träffades första gången på Pride 2010, berättade Roger Nordin.

https://www.instagram.com/p/B0OZPnXob_0/

Roger Nordin och Anton Lindbäck bor ihop

Nyligen blev paret även sambor. Även om de inte är det på papper så har Anton Lindbäck nu övergett sin lägenhet för att flytta in hos Roger Nordin.

– Han bor ju hos mig mer eller mindre men har kvar sin lägenhet, säger Radioprofilen när Hänt träffar honom på TV3:s pressdag.

Annons

Han är medveten om att allt har hänt väldigt snabbt, men att bo ihop går alldeles utmärkt. Dessutom är pojkvännen steward på SAS och borta ganska mycket.

– Jag skulle rekommendera alla att vara ihop med en steward eller flygvärdinna någon gång i livet för man får verkligen lära sig att öva på egentid. ”Nu måste jag vara själv i tre dagar” liksom. För mig är det jättenyttigt, säger Roger Nordin.

Roger Nordin om framtiden ihop med pojkvännen

Kärleken dem emellan blir bara starkare och starkare, och de pratar ofta om framtiden ihop. Än så länge har ingen av dem friat dock och inga ringar är i sikte.

– Inte än, men någon gång hoppas jag ju det såklart. Jag är en obotlig romantiker, säger Roger Nordin.

Annons