TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Rocco bryter tystnaden: Därför lämnade jag Farmen

15 feb, 2019 
Lina Arvidsson
Därför lämnade Därför lämnade Rocco Milovanovic Farmen.
I veckan packade 64-åriga Rocco Milovanovic sina saker och lämnade TV4:s Farmen med kort varsel. Anledningen sa han då var personliga skäl. Nu berättar Rocco för Hänt varför han valde att hoppa av Farmen.
Annons

Häromdagen lämnade Rocco Milovanovic, 64, TV4:s realityserie Farmen efter att ha hoppat in mitt i säsongen som en joker i leken. Roccos avhopp kom plötsligt och de övriga Farmen-deltagarna blev mycket förvånade.

Nu berättar Rocco för Hänt varför han så hastigt lämnade Farmen.

– Först och främst var det för att en mycket god vän, som jag spelat fotboll med under många år, dog. Han fick problem med hjärtat så han dog. Det var den största orsaken, säger Rocco Milovanovic till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hans vän skulle begravas i Bosnien och Rocco ville hinna hem till Västerås för att ta farväl av honom.

– Då börjar man inse att livet inte varar för evigt, när de närmaste börjar försvinna, säger han.

Den sorgliga nyheten var den största anledningen till avhoppet, men Rocco berättar också att han inte helt och hållet trivdes på Farmen.

– Jag insåg att jag hade hamnat bland snorungar, ärligt talat. Jag är en mycket välutbildad människa på många olika sätt, ärlig och arbetsam människa. Sen hamnar man med folk som inte har klarat grundskolan, säger Rocco Milovanovic till Hänt.

Annons

Han understryker att han tyckte om många av deltagarna i Farmen och att han bland dem hittat goda vänner.

– Det var mycket fina människor, många av dem. Men de fanns vissa av dem som … Det är bättre att lämna i god tid, säger han.

Blir kanske Farmen en tredje gång

Rocco Milovanovic var med i Farmen förra året, och i år hörde TV4 av sig till honom med ett erbjudande om att vara med i år igen, något som Rocco gärna hoppade på.

Han tycker att hans medverkan i Farmen har gett honom mycket positivt. Framför allt har han fått många fans som skriver till honom på sociala medier, vilket han är väldigt glad för.

– Jag har fått jättemånga kompisar på Facebook, folk som skriver till mig och tycker att jag är en äkta och rolig människa. Jag vet att ingen är perfekt. Jag har också mina knäppa sidor, som att sjunga tidigt på morgonen. Men det är min grej, jag har jämt vaknat tidigt på morgonen och att sjunga och vissla är min passion. Men jag gick de flesta på nerverna, tror jag, säger han och skrattar.

Nu har Rocco Milovanovic varit med två gånger i Farmen – och han utesluter inte att det blir en tredje gång.

– Om TV4 hör av sig så ställer jag upp. Jag ska aldrig säga nej till någonting som ger folk glädje. Man vet aldrig vad livet ger, säger Rocco Milovanovic.

Han fortsätter:

– Vissa säger att Farmen bara är någonting negativt, men det är inte negativt. Det är en bra grej, man lär sig att leva på gammaldags sätt.

FOTO: TV4

Annons