robinson 2023

Efter Amandas kommentar om utseendet – nu ger Robinson-Sanna svar på tal

AMANDA, SANNA, ROBINSON 2023

Det är finalvecka i Robinson 2023 och deltagarna har börjat irritera sig på saker och ting.
Nu berättar Sanna varför hon valde att ta ett snack med Amanda.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Amanda Eliasson bryter ihop: ”Jag vill bara hålla ut”
0:50

Efter reklamen: Robinson Amanda Eliasson bryter ihop: ”Jag vill bara hålla ut”

(0:50)

Slå på ljud

Robinson 2023 lider mot sitt slut och två deltagare som fortfarande är kvar i leken är Sanna Strand, 50, och Amanda Eliasson, 28. Men under veckans gång har det skurit sig lite mellan duon och Sanna kände att hon var tvungen att ta upp ett och annat.

Sannas starka reaktion mot Amanda i Robinson: ”Rätt förbannad”

– Amanda har ju kommenterat mitt utseende vid två tillfällen, på ett sätt som jag inte tycker man gör med någon som man inte känner. Hon har ju gjort det här misstaget flera gånger till andra lagkamrater också. Så jag är rätt less på dig, säger Sanna i programmet och fortsätter:

– Jag har ju blivit rätt förbannad på dig två gånger redan, inte här idag, inte här i lägret. Men jag har ju förstått att du har hört eller trott dig veta att jag har gjort någon form av korrigering på min kropp. Du känner inte mig, du har ingen aning om det skulle vara sant eller varför jag har gjort det. Det kan ju ha varit att jag till exempel skulle haft bröstcancer.

När Hänt når Sanna förklarar hon varför hon reagerade som hon gjorde.

– Vet du vad det var, helt ärligt var jag lite färgad av vad andra hade sagt om henne för i det där läget hade ju inte jag varit i hennes lag. Jag hade sett det jag sett på tävlingsplatsen och då hade hon ju varit lite kaxig och liksom stor på sig och kasta lite kommentarer och visa en sida som är lite oskön. Det är det enda jag vet och sedan har mina lagkamrater berättat att hon har uttryckt sig om andras utseende och att folk är tjocka och har chipstuttar, säger Sanna till Hänt.

Robinson-Sanna om reaktionen mot Amanda

Hon kommer dock inte riktigt ihåg vad det var exakt som Amanda sa om hennes bröst, men det ska ha varit något skämt och Sanna var redan lite irriterad,

– Sådant tycker ju inte jag att man ska göra, så jag var ju redan irriterad på henne, så när hon kommenterade mina bröst efter tävlingen..., säger Sanna och fortsätter:

– Alltså jag skiter i det personligen, hade det varit någon annan person hade jag ju bara skrattat åt det liksom, jag är verkligen inte känslig för fem öre. Jag skämtar ganska mycket själv men i och med att jag redan hade fått en bild, där och då var jag påverkad och irriterad på henne redan innan. Då ville jag ta det direkt med henne så jag inte gick bakom hennes rygg och snackade skit.

Med andra ord tog Sanna egentligen inte så illa upp men hon har också civilkurage och vill inte att andra ska få höra saker som de kanske tar åt sig av.

– Även om jag inte tar illa upp så finns det många andra. Jag tycker inte vi ska kommentera varandras utseenden, bröst eller inte, operationer eller inte.

Idag har Amanda och Sanna en fin relation till varandra och de har setts efter inspelningarna och då har stämningen varit god.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN