benjamin ingrosso

Benjamin Ingrosso framtidsbesked med Bianca Ingrosso – efter samarbetet

Bianca och Benjamin Ingrosso

Både Benjamin och Bianca Ingrosso har släppt hyllad musik.
Nu bekräftar Benjamin samarbetet med systern.
– När hon kom med idén, säger Benjamin till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarnas outfit från Polarpriset på röda mattan - Benjamin Ingrosso chockar
1:29

Efter reklamen: Kändisarnas outfit från Polarpriset på röda mattan - Benjamin Ingrosso chockar

(1:29)

Slå på ljud

Benjamin Ingrosso, 25, har växt ut till en av Sveriges främsta och mest älskade artister. Familjen Wahlgren/Ingrosso har en gedigen musikkarriär bakom sig. Pernilla Wahlgren, 55, slog igenom stort i Melodifestivalen 1985 med låten Piccadilly Cricus som växte ut till en klassisk låt i den svenska hemmen. Och både Även Benjamins syster Bianca Ingrosso, 28, har förutom sin framgångsrika karriär som influencer och numera programledare även släppt musik.

Förra sommaren släppte hon en egen tolkning på låten Blomstertid som fick ett stort genomslag och blev en sommarhit. Nyligen gav sig Bianca återigen ut på musikscenen när hon släppte en coverversion av Jamelias hitlåt Superstar från det tidiga 2000-talet. Något hon delade med sig av på sitt Instagram konto.

”OMG! Ett sådant nyp mig-ögonblick att få göra en cover på den ikoniska låten Superstar av Jamelia”, skrev Bianca Ingrosso på Instagram i samband med att låten släpptes.

Benjamin Ingrosso bekräftar samarbetet med Bianca

Benjamin Ingrosso var en av alla artister som dök upp på röda mattan när Polarpriset delades ut på Grand Hotell i Stockholm den 23 maj. Tillsammans med sin syster var han med i arbetet inför låtsläpp. För Hänt berättar artisten och låtskrivaren om samarbetet med sin syster.

– Det är skitkul, hon är så jäkla bra på allt, säger Benjamin och fortsätter:

– När hon kom med idén att hon ville göra en cover på Superstar, då var det min plikt som lillebror att hjälpa till, säger han.

Då kommer nästa samarbete mellan Benjamin och Bianca Ingrosso

Förutom samarbetet med låten så får Benjamin frågan om det i framtiden skulle bli aktuellt att jobba ihop igen.

– Bianca har det här som sin lilla hobby. När hon väl vill släppa någon låt så kommer hon höra av sig till mig. Då kommer jag finnas där för henne, avslutar Benjamin med att säga.

Vi får se hålla utkik i framtiden om syskonen släpper någon ny musik tillsammans.

FOTO: Karin Törnblom/Claudio Bresciani/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN