ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson–Daniela Maniscalchi och Johan Gärtner blev ett par

06 okt, 2023 
Robinson 2023
Robinson 2023 bjuder på kärlek.
Två av deltagarna har nämligen blivit ett par på hemmaplan och nu avslöjar de sin stora lycka.
”Väl hemma i Sverige så började vi umgås som vänner men kärleken mellan oss växte snabbt fram”, skriver en av deltagarna i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför sökte Emilia Persson till Robinson 2023Brand logo
Därför sökte Emilia Persson till Robinson 2023

Robinson 2023 är igång och det är ett härligt gäng vi har fått följa under premiärveckan. Först ut i det allra första örådet blev Daniela Maniscalchi, 39. För hennes del bjöd däremot äventyret på något helt annat än vad hon hade väntat sig. Hon fann nämligen kärleken.

Daniela fann kärleken via Robinson– blev tillsammans med deltagaren

Nu står det nämligen klart att två av deltagarna idag är ett kärlekspar. Det är Daniela och Johan Gärtner, 34, som funnit varandra.

Ni vet när man träffar någon och det känns rätt direkt. Man vet inte riktigt vad det är man känner men det känns stort. Vi kände direkt att vi tyckte om varandra väldigt mycket men med tanke på omständigheterna och att jag Daniela var i en relation så kändes det inte rätt att gå vidare med något”, skriver Daniela till Hänt och fortsätter:

Annons

”Väl hemma i Sverige så började vi umgås som vänner men kärleken mellan oss växte snabbt fram. Jag kunde inte sluta tänka på Johan och ju mer vi pratade och lärde känna varandra så kändes det menat. Nu när vi kan kalla oss för ett par och gå ut med det offentligt så känns det som en overklig berättelse. Att träffas på en ö på Filippinerna och sen kunnat utveckla det till en så fin kärlek”. Det är som att gå runt i en vacker dröm”.

Daniela och Johan
Daniela och Johan är idag ett par. Foto: TV4

Daniela Maniscalchi och Johan Gärtner om lyckan över relationen: ”Den största vinsten”

Idag är Johan och Daniela lyckliga men för Daniela innebar känslorna att hon var tvungen att avsluta sitt tidigare förhållande som hon haft sedan sju år tillbaka.

”Det har inte bara varit en dans på rosor, för Johan har det varit ett intensivt år och för mig, Daniela har det inneburit en tuff separation. Men att följa sitt hjärta och göra de val som man känner är rätt för sig själv är något jag Daniela lever efter. Jag ser det som att man har en viktig uppgift i livet och det är att skapa ett så bra liv för sig själv som möjligt. När man väl gör det kan man finna riktig lycka och därmed bli den bästa versionen av sig själv. Att vara modig och tro på sig själv är något jag önskar fler hade vågat göra. Johan är den mest unika person jag träffat. Han har så många häftiga sidor och jag slutar aldrig att imponeras av honom. Hans tankar om allt utmanar mig dagligen och tillsammans känns vi så starka. Jag känner mig väldigt lycklig”.

Hänt har även varit i kontakt med Johan som berättar om den stora kärlekslyckan.

– Det är den största vinsten med hela programmet, jag vann stjärnvinsten, säger Johan.

I nuläget är inte Daniela och Johan sambos men de bor nära varandra och kan ses ofta ändå.

– Vi bor ett längre stenkast ifrån varandra så det är jätteroligt och det känns bara kul nu.

FOTO: TV4

Annons