LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Röstades ut ur Robinson – sen hände det hemska som tittarna inte fick se

05 okt, 2023 
ROBINSON 2023
Årets första öråd i Robinson 2023 har gått av stapeln och det blev Lag nords Daniela som fick flest röster.
Nu berättar hon om vad som hände sen...
– Det var ju bland det jobbigaste på hela äventyret faktiskt, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emilio Mio Vega om sin tuffa barndom: ”Min mamma gick bort i cancer”Brand logo
Emilio Mio Vega om sin tuffa barndom: ”Min mamma gick bort i cancer”

Höstens säsong av Robinson 2023 är i full gång och första veckan är avklarad. I år befinner sig deltagarna i Filippinerna och nytt för i år är att söndags-avsnitten är borta. Istället är det öråd och immunitetskamp på torsdagar som gäller.

Något annat som är nytt för i år fick vi se i örådet. Historiskt sett har programledaren alltid varit den som läser upp rösterna. Men nu skulle deltagarna själva läsa upp vem de röstat på.

– Det kändes på ett sätt ganska bra för då visste man att om man nu skulle hålla sig kvar, så hade man ju verkligen vetat vem som la vilken röst. Man hade vetat vilka som var med i sin egen pakt eller vad man ska kalla det, säger Daniela Maniscalchi, 39, till Hänt och fortsätter:

Annons

– För om den här röstningen hade varit stängd hade ju jag aldrig kunnat veta exakt vilka som röstade på mig, även om jag hade trott att jag visste.

Daniela tvingas lämna Robinson – efter hårda orden

Det visade sig bli lika mellan Daniela och Magnus Kannerbro, 53, och i vanliga fall brukar det då leda till omröstning. Men nu skulle det istället avgöras genom diskussion och i värsta fall lottning.

ROBINSON

Det blev till slut Daniela som fick lämna tävlingen och under örådets gång fick hon ta emot skarp kritik från Therese Tang, 41.

– Jag kommer ihåg att hon körde en ganska lång monolog där hon verkligen radade upp dåliga saker om mig. Det tog ju så hårt, jag blev helt paff att en person så öppet bara kastar grejer på mig. Så det gjorde mig ledsen på riktigt, berättar Daniela för Hänt om de hårda orden.

Annons

Röstades ut ur Robinson – tvingas sova själv

Efter örådet skildes Daniela åt från gruppen och lämnades ensam i djungeln.

– Jag fick sova i närheten av örådet själv liksom, säger hon och fortsätter:

– Man är ju liksom ensam utomhus så det var ju bland det jobbigaste på hela äventyret faktiskt. Dels att jag var väldigt ledsen, man är ensam, man är hungrig. Man undrar liksom lite där och då hur man har ställt upp på det där frivilligt.

Blev du inte rädd över att behöva sova helt själv?

– Det kändes läskigt att sova ensam. Men för min del hade äventyret från början delvis handlat om att utmana mig själv och detta var ytterligare en sådan sak jag skulle klara av!

FOTO: TV4

Annons