LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-Pernilla svarar på tittarnas hårda kritik: ”Stämmer inte”

07 maj, 2023 
ROBINSON-PERNILLA
Den senaste veckan har Pernilla fått kritik från tittarna för att ha spelat ett fulspel.
Nu ger hon svar på tal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i RobinsonBrand logo
Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i Robinson

Robinson 2023 blir allt mer spännande för varje dag och i skrivande stund har deltagarna varit på ön i 31 dagar! Vid det här laget har vi med andra ord nått fram till något som många har som delmål, nämligen sammanslagningen!

Under förra veckan har det dock varit en hel del snack om Pernilla Block, 50, som målades upp som den drivande personen när det kom till att rösta ut Erik Wahrolén, 39.

– Det är ju lite tråkigt, för nu blir det ju väldigt mycket såhär att jag skulle vara falsk. Men det är ju inte så, jag har ju pratat med båda sidorna och sedan går de och förstorar upp det, säger Pernilla till Hänt och tillägger:

– Jag har aldrig ljugit för någon, jag har bara pratat med alla.

Tittarnas kritik mot Pernilla efter beteendet

Och nu har även tittarna sagt sitt. I ett inlägg på TV4:s Facebooksida är det några som tycker att det var dubbelspel från Pernillas håll.

Annons

”Nej, lita inte på någon. Men om jag fick välja så skulle jag skicka hem Pernilla och även många av de andra tjejerna. De riktiga äventyrskillarna är Marcus och Oskar !!!”, skriver en person.

”Självklart kan han inte tro på henne. Han räddade henne så många gånger men hon hugger honom i ryggen så fort hon kan. Vuxna människor ska inte bete sig som små barn.”, skriver en annan.

”Pernilla borde blivit hemskickad för länge sedan, riktigt falsk och otrevlig personlighet som kommer fram här iallafall. Har inte sett något positivt med henne under hela säsongen.”, skriver en tredje.

”Hoppas hon åker ut, på Söndag. Utnyttjar alla och behandlar dom som dom är dumma i huvudet. Absolut ingen värdig vinnare. Marcus och Oskar är dom värdiga vinnarna.”, hälsar en fjärde.

Robinson-Pernillas svar efter tittarnas kritik

Pernilla berättar för Hänt att hon nåtts av kritiken men att hon försöker att inte ta åt sig av folk som sitter bakom sina datorskärmar och spelar upp sig. Dessutom var "Lag syd-pakten" minst lika involverade i beslutet.

Annons

Faktum är att Pernilla inte mådde särskilt bra av det hela.

– Sedan så är det ju så att den gamla Syd-pakten är väldigt tighta och det blir väldigt stort på något sätt. För jag är ju super-besviken på vad de har sagt till Erik och gjort det till att jag varit oärlig. De har liksom vänt det till det så jag var jättebesviken och ledsen över det här, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Nu låter det som att det var bara jag som ville ha ut honom och att jag var avundsjuk. Men så var det ju inte alls! Men det är ju sådär, jag får ju väldigt mycket tv-tid, det blir väldigt mycket jag.

FOTO: TV4

Annons