TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Jonas Carlsson visar upp nya flickvännen Anna

25 aug, 2021 
Ola Brising
Jonas Carlsson och Anna Hjertén.
Jonas Carlsson, 39, har hittat kärleken efter Robinson.
Här visar han upp flickvännen Anna – som har en nära koppling till Pernilla Wahlgren.
– Jag ser verkligen upp till henne, säger Jonas till Hänt.
Annons
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i RobinsonBrand logo
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i Robinson

Robinson-deltagandet 2020 utvecklades för Jonas Carlsson till en mardröm.

Trots att han vann de flesta tävlingar i TV4:s dokusåpa hamnade han ändå i Gränslandet – och kom aldrig tillbaka till huvudtävlingen.

✔︎ Det här är Jonas Carlsson

Ålder: 39.
Från: Oskarshamn.
Bor: Stockholm.
Yrke: Personlig tränare.
Civilstatus: Tillsammans med Anna Hjertén, 38.
Känd för: Robinson 2020.

I tidningen Oskarshamns-nytt berättade han i samband med att programmet sändes:

– Robinson-upplevelsen har gjort mig till en bättre människa. Jag har blivit bättre på att prioritera de viktiga sakerna i livet… Och vi ska vara snälla mot varandra. Vi tänker olika och det ska man respektera.

I Robinson var Jonas singel och när han fick brev hemifrån var det ”bara” från en killkompis. Men nu, under pandemin, har han funnit kärleken – i tv-stylisten Anna Hjertén, 38.

När Hänt pratar med Jonas berättar han:

– Anna och jag träffades ungefär för ett år sedan. Hon sökte upp mig för att hon ville börja träna och sen blev det att vi fann varandra. Vi fattade tycke och blev otroligt kära. Vi är fortfarande lika kära och har varit tillsammans i ett år ungefär.

Annons

Än så länge har de inte flyttat ihop, utan de har varsin lägenhet i Stockholm:

– Förhoppningsvis kommer väl det i framtiden, men det är inget man vill stressa fram.

Anna Hjertén, Per Andersson och Pernilla Wahlgren.
Anna Hjertén med Pernilla Wahlgren och Per Andersson.

De har inte ens kommit så långt som till att prata om huruvida de skulle vilja gifta sig eller inte framöver. Och några planer på att skaffa barn ihop finns inte heller än så länge:

– Det är ingen stress. Anna har två barn sedan innan, så vi har fullt upp. Och det är ingen stress för mig heller. Jag har ingen klocka som tickar, så det kommer om det kommer.

Annons

Jonas tankar kring barn med Anna

I Annas jobb arbetar hon mycket med att styla kända tv-profiler – på hennes Instagram hittar man bilder med flera svenska kändisar – men det är inte så att Jonas för den sakens skull plötsligt har börjat umgås med en massa celebriteter.

– Mingla på röda mattan har vi inte gjort eftersom det varit corona, och vi har kvar våra vänner. Jag har mina, hon har sina. Vi skiljer båda på jobb och privatliv så att säga, och vi lägger mycket tid på varandra när hon inte tränar, försöker gå ut och käka tillsammans och bara njuta av varandra.

Jonas Carlsson i Robinson 2020.
Jonas på pressfotograferingen inför Robinson 2020.

Dock tränar de mycket tillsammans fortfarande:

– Jag lägger mycket tid på hennes träning och hon har blivit väldigt intresserad av träning, så det är kul. För det är ett stort intresse för mig. Det är viktigt att den jag träffar gillar träning, uppskattar det och förstår hur viktigt det är att röra på sig för att må bra både på insidan och utsidan.

Annons

Åt andra hållet då. Har hon stylat dig?

– Det är klart att hon kan plocka hem en tröja och ett par skor när hon går på stan nån gång, och det är klart att jag lyssnar på henne. Hon är ju proffs på det hon gör. Jag ser verkligen upp till henne. Hon är duktig på det… Och det är klart att hon har varit inne i min garderob och rensat, slängt ut några gamla skjortor och satt in något annat istället.

Vad gäller planerna för den närmsta framtiden tillsammans säger Jonas:

– Anna har ju redan två barn och vi är båda närmare 40 så planen är väl att boka in så mycket resor som möjligt, upptäcka så mycket som möjligt ovh vara med om så mycket som möjligt tillsammans. Vi älskar båda solen, så det handlar om att resa mot varmare breddgrader…Sen får man väl se sen om vi blir sugna på något barn i framtiden.

Foto: TV4 & Instagram

Annons