Robinson-Joel avslöjar sanningen om relationen till Shevin idag

Robinson 2022 har varit en turbulent säsong. Inte minst på grund av de konflikter som uppstått mellan deltagarna. Nu berättar Joel till Hänt om hur relationen mellan han och sin före detta lagkamrat Shevin.

– Det är jobbigt att få uppleva de här grejerna igen, säger Joel.
0:42

Efter reklamen: Robinson-Joel om enorma stödet från tittarna: "Inte längre ensam"

(0:42)

I Robinson 2022 har det uppstått en hel del konflikter, inte minst i lag nord. Deltagaren Joel Häggblom, 25, har känt sig utfryst av de övriga i lägret och fick slutligen byta lag i samband med att nya deltagare kom in i tävlingen, och lagen kastade om.

Särskilt dålig blev stämningen när Joel vid ett tillfälle vann en tävling som gav honom makten att dela ut en extra-röst till någon i motståndarlaget. Då gick han emot sitt lags vilja och valde Mattias Petterson, 52. Den handlingen uppskattades inte hos resterande deltagarna i lag nord.

Shevins egna ord om mobbinganklagelserna

Stämningen har varit särskilt dålig mellan Joel och lagkamraten Shevin Urgun, 28. Flera tittare har uttryckt på Robinsons sociala medier-kanaler att de anser att det pågår mobbing i programmet.

Många menar på att Shevin behandlar lagkamraten Joel dåligt. Hon har tidigare berättat till Hänt om sin syn på saken:

– Jag uttrycker mig väldigt hårt, det gör jag, ibland har jag inget filter, men det är inte bad intentions. Jag var verkligen orolig över hur han mådde. Jag pratade med Jessica och Peter och sa att jag var orolig, sa Shevin och fortsätter:

– Vi alla uttryckte oro men att vi också blev irriterade över till exempel när han skrev Mattias namn. Det är de besluten, de själviska besluten, som vi tyckte var fel där och då. Men det var gulligt till en början, det var jättegulligt att han blev så starstrucked, det uttryckte jag.

Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

Se klippet här!

Joels egna ord om konflikten mellan han och Shevin

Hänt har pratat med Joel som berättat om hur han känner inför att se konflikterna mellan han och Shevin i tv-rutan, och om hur relationen mellan de två är idag.

– Det är jobbigt att få uppleva de här grejerna igen. Jag får faktiskt en klump i magen bara jag tänker på Shevin. Så att jag vet inte ens hur jag kommer att kunna kolla Gränslandet för jag vet hur tungt det kommer vara, berättar Joel till Hänt och fortsätter:

– Det var ganska svårt att se i början när jag var i Nord, hon var en stor del av Nord och den jag hade absolut störst problem med, både under och efter lag Nord. Så jag vill bara kunna släppa det.

Har ni pratat något efteråt och fått rensa luften?

– Nej, det tycker jag inte.

SENASTE NYTT!