RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Homayon bekräftar uppbrottet från flickvännen – anledningen bakom

29 nov, 2022 
HOMAYON SYTES, EN AV DELTAGARNA I ROBINSON 2022, BÖRJADE GRÅTA EFTER SAMTALET MED MAMMA OCH DÅVARANDE FLICKVÄNNEN
Homayon briljerar i Robinson och i kvällens avsnitt belönas han med ett samtal hemifrån med sin dåvarande flickvän.
Sedan dess har han hunnit bli singel.
Nu berättar han hur det känns att se de här scenerna idag.
Annons
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med ValentinoBrand logo
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

Höstens säsong av Robinson är i full gång och finalveckan närmar sig med stormsteg.

Homayon Sytes, 22, är en av dem som fortfarande är kvar i tävlingen och briljerar vecka efter vecka. Faktum är att han vunnit alla lagkaptenstävlingar hittills och det sociala spelet sköter han galant.

I kvällens avsnitt får han ett pris som många bara drömmer om att få – nämligen ett samtal hemifrån. Homayon fick då prata med sin mamma och sin dåvarande flickvän.

– Ja, man blev faktiskt rätt rörd. Den veckan hade jag väldigt mycket hemlängtan, förklarar Homayon för Hänt.

Robinson-Homayon om uppbrottet från ex-flickvännen

Men sedan dess har det hänt ett och annat. Homayon och flickvännen har gjort slut.

– Hon ville inte flytta, jag hade försökt övertala henne i över ett år om att vi skulle testa något annat. Om det var Stockholm eller Umeå eller Gävle, alltså jag hade planer på att flytta på grund av studier, säger han till Hänt och fortsätter:

Annons

– När jag åkte till Robinson sa jag att nu när vi kommer vara ifrån varandra så får hon fundera lite och sådär. Men hon ville verkligen inte lämna sin familj i Härnösand.

Homayon om att se scenerna med ex-flickvännen idag

Med andra ord är relationen över mellan dem och ex-paret har inte hörts på flera månader. Men trots detta så är Homayon ganska säker på att hans ex-flickvän troligtvis inte uppskattar samtalet som nu sänds på TV4.

– Jag vet att hon tycker det är jobbigt att det sänds på tv. Hon sa till mig att jag inte skulle prata så mycket om henne i Robinson, hon är inte introvert av sig, men hon vill inte synas på tv bara, förklarar Homayon som också tyckt det varit tufft inför att samtalet ska sändas.

Kollade du med TV4 om de kanske kunde klippa bort den sekvensen då?

– Nej, jag tänker alltid såhär att jag inte har någonting som jag inte vill se i tv, så vill de ha med det är det lika bra. Det har varit en del av mitt liv liksom och jag har ingenting att skämmas över, jag tycker inte att det är jobbigt så det är lika bra att det sänds faktiskt, säger Homayon till Hänt och fortsätter:

– Såklart har det väckt lite känslor, det har det. Men även här i Umeå så har jag inte heller dejtat någon, så det ska liksom komma i sin tid så får man se.

FOTO: TV4

Annons