ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Henrik om stödet till Tommie – efter plötsliga avhoppet

28 maj, 2022 
TOMMIE GYLLIN, HENRIK APPELBERG
Tommie Gyllin tvingades lämna Robinson 2022 under plötsliga former. Nu berättar vännen Henrik Appelberg om hur han stöttade sin kompis under den tuffa tiden.
Annons
Robinson-Mattias avslöjar – därför stoppades han av produktionenBrand logo
Robinson-Mattias avslöjar – därför stoppades han av produktionen

Robinson 2022 närmar sig sitt slut och nu är det verkligen inte långt kvar tills vi får se den spännande upplösningen och få veta vem som står som vinnare!

Förutom äran, så är det precis som vanligt, att den som vinner får en pris-summa på 500 000 kronor, samt den ärofyllda Robinson-statyetten.

Den här säsongen har det hänt en hel del och deltagare har tvingats lämna för både det ena och det andra. Bland annat var det många som tvingades lämna tävlingen på grund av att de testade positivt för corona. En som behövde lämna av helt andra skäl var Tommie Gyllin, 38.

Därför blev Tommie hemskickad från Robinson

Beskedet om att Tommie var tvungen att lämna tävlingen kom som en chock både för honom själv och tittarna.

Annons

– Under morgonen har det framkommit att Tommie för några dagar sedan har uttryckt sig på ett sätt mot en annan deltagare som strider mot reglerna i Robinson, sa programledaren Anders Öfvergård.

– Detta gör att Tommie, med omedelbar verkan, kommer få avbryta sin medverkan i Robinson och resa hem till Sverige, fortsatte han.

Robinson-Henriks stöd till Tommie efter plötsliga avhoppet

– Min syn på det inträffade är att jag inte har utsatt en annan deltagare för diskriminering, jag talade inte direkt till hen med avsikt att kränka, sa Tommie då och fortsatte:

– Att bli bortryckt från Robinson så aggressivt, och dessutom utan att ha blivit hörd dessförinnan, är en stor sorg i mig. Hur ska jag få upprättelse?

När den här nyheten kom ut mådde Tommie inte alls bra. Men nu berättar den högaktuella Robinson-deltagaren Henrik Appelberg, 45, att han fanns där för sin vän.

– Ja men det var väl lite stökigt där när allting kom ut där då ju. Han var ju besviken, nej men jag tror att det har lugnat sig nu.

– Nu var det ett tag sedan vi hördes av, men vi pratade med varandra i den vevan.

ROBINSON 2022
Tommie och Henrik tycker om varandra väldigt mycket.

FOTO: TV4

Annons