RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Helen om Bella och Sandras svek – därför valde hon Martin i duellen

28 nov, 2022 
ROBINSON 2022
I söndagens öråd fick Helen lämna Robinson efter att Sandra och Bella valde att rösta på henne.
Nu berättar hon för Hänt om varför hon valde Martin till duell och varför hon inte valde någon av dem som just svikit henne.
Annons
Pelle om sista tiden i Robinson: ”Vi satt i grottan”Brand logo
Pelle om sista tiden i Robinson: ”Vi satt i grottan”

Robinson är i full gång och i skrivande stund har deltagarna befunnit sig på ön i 31 dagar. Årets säsong utspelar sig i Malaysia, närmare bestämt i Malackasundet och det hårda klimatet är inte att leka med.

Vi har redan kommit så långt som till den klassiska sammanslagningen och numer kämpar man individuellt istället för som lag. I söndagens öråd blev det Helen Lindborg, 32, som tvingades lämna Robinson.

Inför örådet stod Sandra Cucarano, 25, och Isabella "Bella" Resmark, 26, inför ett svårt val. Skulle de haka på den så kallade "kill-pakten" eller skulle de köra med "tjej-pakten"? De valde att göra det förstnämnda och därmed blev det Helen som tvingades lämna tävlingen.

Robinson-Helen om örådet: ”Vill tro gott om folk”

När Hänt når Helen berättar hon om sveket.

Annons

– Jag har fått så mycket frågor kring det, och ja vad ska jag säga, för det första är jag chockad över resultatet. Visst borde jag vetat bättre, jag menar jag har ju levt med Bella och Sandra nu ett tag. Men jag vill tro gott om folk och jag är verkligen en genuint snäll person och det kommer jag vara så långt det räcker, och det är väl dumt att tro så i Robinson, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Men jag är ju den jag är liksom och var inte alls beredd.

När det stod klart att Helen fått flest röster fanns det ett antal ödesurnor och får man en duell i en sådan så väcks hoppet på nytt. Helen fick duell i sin ödesurna och i duellen valde hon Martin Larsson, 24.

Därför valde Robinson-Helen duell mot Martin

Men varför valde hon inte Bella eller Sandra? Som precis svikit henne. Helen berättar:

– Jag tror att jag tänkte så här, jag ville så gärna vara kvar och jag vet inte, jag visste att Martin kanske inte varit den starkaste ärligt talat. Han är en seg jäkel, men jag tänkte är det någon som kanske är mest trött i kroppen så skulle det kunna vara Martin. Så det var bara av taktiska skäl, säger Helen till Hänt och fortsätter:

Annons

– Rent på plats där och då så tänkte jag att Martin inte är lika vältränad och jag hade inte sett honom prestera och kämpa så mycket, av det jag varit med om hittills.

I kvällens avsnitt kommer situationen återigen på tal och Sofia Spendler, 31, ifrågasätter Sandra och Bella om hur de egentligen tänkte. Sandra och Bella förklarar då att beslutet grundade sig i deras relation till Helen från Gränslandet.

Helen har nämligen blivit utröstad tidigare och kämpat sig tillbaka från Gränslandet in till Robinson.

– Ja, jag har ju haft lite otur från början. Jag har väl egentligen inte alltid varit den som de velat rösta på egentligen, men att jag inte varit immun de gångerna som jag verkligen har behövt det. Alltså det enda jag kan tänka är ju att det var otur att jag hamnade i den positionen, när det hände. Sofia är ju en grym spelare och är värd alla vinster hon tagit, så all credd till henne. Men jag tror jag hamnade i lite o-synk där, för jag har ju inte blivit ovän med någon tidigare eller stött mig med någon på något sätt, vad jag vet, säger Helen.

FOTO: TV4

Annons