LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-Fredrik om romansryktet med Charlotta – så ligger det till

10 apr, 2024 
Sedan dess att Fredrik och Charlotta båda hamnade i Lag nord har tittarna lagt märke till att de kommer bra överens.
Nu svarar Fredrik på romansryktet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Är detta det värsta bråket i Robinsons historia?: ”Slog du precis mig?”Brand logo
Är detta det värsta bråket i Robinsons historia?: ”Slog du precis mig?”

I den här veckan av Robinson är det immunitetshalsband som står på spel. De lagen som vinner Robinson-tävlingarna kommer få tre immunitetshalsband per tävling och när de är utdelade återstår fyra personer som ska göra upp med Gränsländarna om vilka som ska stanna i Robinson.

Sedan starten har det rörts om lite i lagen och det är inte längre "killarna mot tjejerna" som gäller. Sedan dess att Fredrik Bolander, 40, kom in i Lag nord har han och Charlotta Hedlund, 30, umgåtts ganska mycket.

Därför valde Fredrik att skicka Charlotta till örådsduell

När Hänt når Fredrik berättar han varför han valde Charlotta.

– Hon ville verkligen duellera och det var något vi hade pratat om innan, så det var ett skäl. Hon ville inte bara sitta på stranden och sitta av sin tid, hon ville tävla för att vara kvar, säger Fredrik och fortsätter:

Annons

– Ett annat skäl var ju också att hon var ett hot såklart.

Men eftersom Fredrik och Charlotta umgåtts så tätt var det många som blev extra chockade att Fredrik nu valde att skicka Charlotta till en örådsduell mot en Gränsländare.

– Nej men vi var väldigt nära där nere på Robinson, ingen romans eller så. Hon har sitt och jag har mitt och hela den biten.

Robinson-Fredrik dementerar romansen

Sedan Fredrik kom in i Charlottas lag har tittarna har tydligt konstaterat att Fredrik och Charlotta umgås flitigt i programmet. Många har kommenterat att de kommit väl överens och dras till varandra. Men var det någon romans mellan dem eller inte?

Nu reder Fredrik ut saken:

– Det var ju ingenting överhuvudtaget annat än väldigt, väldigt bra vänner. Men vi klickade väldigt bra hon och jag för hon var väldigt stark och ville verkligen tävla hårt, precis som jag ville, säger han och fortsätter:

– Och hon ville ju också köra det här sociala spelet också. Vi tyckte lite likadant.

FOTO: TV4

Annons