pernilla wahlgren

Robinson-Fabian om kvällarna med Pernilla Wahlgren: ”Förr i tiden”

Robinson-Fabian och Pernilla

Robinson-Fabian Turkalj har umgåtts med Pernilla Wahlgren.
I en intervju med Hänt berättar han nu allt om den gamla goda tiden.
– Allt var då via Joakim, familjen Geigert och Wahlgren var väldigt tighta för 30-40 år sedan, säger Fabian till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Erik berättar om sista tiden med sin mamma: ”Jag älskar dig men...”
0:60

Efter reklamen: Robinson-Erik berättar om sista tiden med sin mamma: ”Jag älskar dig men...”

(0:60)

Slå på ljud

Fabian Turkalj, 55, medverkade i den pågående säsongen av Robinson men röstades ut för ett par veckor sedan. Han tog sig då till Gränslandet men vistelsen blev kort då han förlorade en duell och därmed fick åka hem till Sverige.

Robinson-Fabian Turkaljs okända koppling till Pernilla Wahlgren

Hemma i Göteborg arbetar Fabian som hamnarbetare och under livets gång har han stött på många spännande personer. Det är dock inte via arbetet, utan via vännen Joakim Geigert, 58, som Fabian stött ihop med bland annat Pernilla Wahlgren, 55, på yngre dar.

– Jag känner en del. Jag har en gång i tiden umgåtts väldigt nära med Joakim Geigert, vi var nära vänner och via honom träffade jag många. Till exempel Pernilla Wahlgren förr i tiden, Niclas Wahlgren har jag varit ute med många gånger. Orup var vi ute med för 30 år sedan, säger Fabian till Hänt och fortsätter:

– Allt var då via Joakim, familjen Geigert och Wahlgren var väldigt tighta för 30-40 år sedan. Hagge Geigert, hans pappa var ju en stor kändis och jag var väldigt nära familjen. När Hagge dog så träffade jag Carola för hon var där och höll tal. Jag har träffat många genom åren.

Har du haft någon fling med någon kändis?

– Nej det har jag inte, inte på det sättet.

Fabian om relationen till Lasse Kronér

Fabian har tidigare berättat för Hänt om sin relation till programledaren Lasse Kronér, 60.

– Vi ses på stan, springer vi förbi varandra så tjötar vi lite grann. Vi är ju göteborgare och jag träffade honom första gången när han spelade som gatumusiker för 30 år sedan. Då lyssnade jag på honom och tyckte han var jävligt duktig sen har jag alltid hälsat på honom, sa då Fabian och förklarade att de även stött på varandra på krogen.

Även om Fabian inte längre är en del av Robinson 2023 så följer han den pågående säsongen. Däremot finns det något han tycker TV4 gjort fel.

– Jag tycker det är synd att jag inte är med. Det är många som tycker det, att de tog bort en stor karaktär. Jag är besviken på att TV4 inte slängde in mig igen, säger han.

FOTO: TV4/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN