ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lasse Kronér bekräftar relationen med Robinson-deltagaren: ”Träffats..”

09 maj, 2023 
Lasse Kronér och Robinson
Programledaren och musikern Lasse Kronér har en okänd relation till en av deltagarna i Robinson 2023.
Nu berättar de båda om den okända kopplingen till varandra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför tackar Lasse Kronér nej till Let’s danceBrand logo
Därför tackar Lasse Kronér nej till Let’s dance

Lasse Kronér, 60, har under vintern synts medverka i The island. Programmet har varit tufft men Lasse var en av deltagarna som tog sig hela vägen till äventyrets sista dag.

Lasse Kronérs okända relation till Robinson-deltagaren

Ett annat program som handlar om att överleva på en öde ö är Robinson. I en intervju med Hänt avslöjar nu Lasse att han tittat lite smått på den pågående säsongen – detta då ett bekant ansikte medverkat.

– Jag har faktiskt kollat jättelite, jag såg första biten för jag har en kompis som var med i Robinson, säger Lasse till Hänt.

Vem är det?

Annons

– Jag vet inte vad han heter men vi har träffats lite och så. Han är från Göteborg.

Fabian Turkalj om träffarna med Lasse Kronér: ”Vi är ju göteborgare”

Det visar sig vara Fabian Turkalj, 55, som Lasse är bekant med. I en intervju med Hänt berättar Fabian om deras relation.

– Han träffar mig lite då och då. Vi ses på stan, springer vi förbi varandra så tjötar vi lite grann. Vi är ju göteborgare och jag träffade honom första gången när han spelade som gatumusiker för 30 år sedan. Då lyssnade jag på honom och tyckte han var jävligt duktig sen har jag alltid hälsat på honom, säger Fabian och fortsätter:

– Min son är ju en känd fighter, en av de största i Sverige så han har också följt honom då. Så vi har alltid pratat om det, det är lite ytligt men vi har alltid tjötat. Ibland har vi tagit något och dricka, på krogen har vi setts på uteserveringar. Vi ses när vi ses bara, lite ytliga vänner.

Fabian i Robinson
Fabian i Robinson 2023. Foto: TV4

Brukar du kolla på Lasses program då?

– Ja det är klart, han har gjort mycket bra.

FOTO: TV4/TT

Annons