robinson 2023

Robinson-Fabian om relationen med Bonde-Ellinor bakom kulisserna

Robinson 2023 Ellinor Göransson Eke

Ellinor Eke-Göransson var inslagsproducent i Robinson 2023.
Nu avslöjar en av deltagarna det okända flirtandet som pågick bakom kameran.
– Jag tänkte fan det är dags för henne att träffa en snygg icke-bonde. En snygg, trevlig och erfaren äldre man.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Carolines förnedras framför alla – nu avslöjas allt
0:53

Efter reklamen: Robinson-Carolines förnedras framför alla – nu avslöjas allt

(0:53)

Slå på ljud

Ellinor Eke-Göransson, 29, var en av brevskrivarna i Bonde söker fru 2021. Under programmets gång dejtade hon bonden Filip Nilsson och de två blev tillslut ett par. Men för cirka ett år sedan bekräftade Ellinor uppbrottet.

Sedan relationen tog slut har Ellinor börjat arbeta med olika tv-produktioner. Bland annat var hon med som inslagsproducent under den pågående Robinson-säsongen.

Nu avslöjas flirtandet med Ellinor Eke-Göransson under Robinson-inspelningarna

I en intervju med Hänt berättar nu Robinson-deltagaren Fabian Turkalj, 55, att han trivdes väldigt bra med att ha Bonde söker fru-profilen som inslagsproducent, detta då han fann ett intresse för henne.

– Jag hade inte sett henne innan men jag gillade att jobba med henne. Jag tycker hon var snygg. Men jag fick ingen återkoppling för hon var väldigt professionell, säger Fabian.

Men du försökte lite?

– Ja lite, jag flörtade, det gjorde jag. Jag flörtade ju med henne för jag tyckte hon var snygg. Det är klart jag gjorde, jag var lite sugen på henne. Men jag fick inget gensvar för hon var så himla proffsig.

– Jag tyckte det var häftigt. Jag tänkte hoppas jag får se henne igen i verkligheten då kanske jag har bättre tur nästa gång. Jag skulle gärna vilja ha en dejt med henne. Jag tyckte om när hon synkade mig, jag tyckte det var trevligt. Jag tyckte om att ha en snygg tjej som synkade mig, inte bara medelmåttor.

Fabian Robinson

Fabian i Robinson. Foto: TV4

Okända kravet på deltagarna – får inte ta kontakt med produktionen: ”Skrev på”

Fabians intresse för Ellinor fick däremot stanna på ön, detta då produktionen har ett tidigare okänt avtal med deltagarna.

– Man fick inte ha kontakt med sådana som har varit med i produktionen. Jag ville men jag har inte haft kontakt med henne. Det var därför det aldrig blev någonting, det rann ut i sanden. Jag tyckte hon var jättefin, jag var flörtig men jag var tvungen att hålla mig där tyvärr. För hon var så proffsig och höll sig till reglerna.

Var det något kontrakt ni skrev på?

– Ja, vi skrev på det i början, att vi inte fick ha kontakt med produktionen, söka upp de eller någonting. Det skrev vi på. Det är anledningen att jag inte kontaktat henne, annars hade jag sagt hej men jag har hållit mig borta.

I början av inspelningsperioden visste Fabian inte om att Ellinor också hade medverkat i ett program men det var uppgifter som nådde honom något senare.

– Jag fick höra under tiden att hon hade varit med i Bonde söker fru. Jag tänkte fan det är dags för henne att träffa en snygg icke-bonde, en snygg, trevlig och erfaren äldre man. Det kanske kan vara bättre, en som vet hur man handskas med hästar. Jag sa till henne att du fick en bonde men du hade behövt en kung.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN