robinson 2023

Robinson-Erik Wahrolén om skilsmässan – avslöjar relationen med Amanda

Amanda och Erik

Erik Wahrolén och Amanda Eliasson fann varandra i Robinson 2023.
I en intervju med Hänt berättar Erik allt om relationen samt om skilsmässan han genomgått på hemmaplan.
– Jag var gift i ungefär 10 år, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Erik berättar om sista tiden med sin mamma: ”Jag älskar dig men...”
0:60

Efter reklamen: Robinson-Erik berättar om sista tiden med sin mamma: ”Jag älskar dig men...”

(0:60)

Slå på ljud

Erik Wahrolén, 39, fick helt ny energi efter att Amanda Eliasson, 28, tillkommit hans lag i Robinson. Duon har under flera avsnitt nu synts umgås tätt ihop och lagkamraterna tror sig dessutom se en romans mellan duon.

– Man märker att han är lite förtjust, det märker man ju, säger Dennis Boelius, 42, om Erik i programmet.

Erik Wahrolén talar ut om relationen till Amanda Eliasson: ”En fantastisk känsla”

Det blir en hel del kramar, skratt och komplimanger mellan Erik och Amanda som tillbringar all tid ihop. Men hur ligger det egentligen till med romansryktet, nu berättar Erik för Hänt om statusen.

– Jag kan förstå romansdelen, det är kul att folk blir så engagerade i vår relation. Jag har fått otroligt bra repsons och stor respons. Det är svår sak att förklara, jag och Amanda talar dagligen. När man är där ute och man är utsatt, jag kanske inte var i det bästa läget i mitt lag, jag kanske inte mådde så bra mentalt längre jag blev lite för nedtryckt. Jag påstår inte att någon annan tryckte ner mig utan mycket i mig själv. När det då kom någon som istället ville vara med och bygga upp mig som sa "okej hur får vi dig att presentera som du egentligen borde". Det är en fantastiskt känsla, säger Erik och fortsätter:

– Vi kom aldrig in i det "vadå vad händer nu, vad kär jag blir" utan jag kände nu är det någon som är med mig på den här resan som jag kan lita på. Är man i den utsatta situationen och någon kommer och stöttar dig. I din själ tänker man inte så mycket "ah gud vad jag vill ligga med den personen" utan man vill bara vara med den personen och gå vidare.

Så det är bara en vänskaplig relation eller är det en kärleksrelation?

– Det är en vänskaplig relation men den är väldigt nära. Jag var på dejt härom dagen, om jag hade några frågor eller funderingar då är det henne jag tar det med. Så nära vänner är vi. Ingen kärlek men mycket kärlek för hennes person. Hon är en fantastisk människa.

Ärliga avslöjandet om skilsmässan: ”Var gift i ungefär 10 år”

Eriks kärleksliv har gått upp och ner genom åren. För ett par år sedan befann han sig i ett äktenskap men när relationen tog slut landade han i en allt tuffare situation.

–Jag har en dotter som fyller 16 på lördag och en son som är 12. Jag var gift i ungefär 10 år med deras mamma och det är cirka 10 år sedan vi skiljdes.

Har du varit singel sedan dess?

– När man hamnar på den platsen att man mår så dåligt som jag mådde och man måste inse viktiga saker om sig själv då är det väldigt viktigt att vara ensam. Det var det jag behövde vara, jag var ensam i mig själv och lärde känna mig själv i många år.

Sedan skilsmässan har Erik haft en relation men denna tog slut precis innan han klev in i Robinson.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN