LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Erik Wahrolén bekräftar flörten med Amanda Eliasson

04 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Robinson 2023
Det är praktikantvecka i Robinson och två av deltagarna från respektive lag har fått tagit plats i det andra laget.
Vilket togs emot mer positivt och en flört uppstod mellan praktikanten från Lag syd, Amanda Eliasson, och Erik Wahrolén i Lag nord.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i RobinsonBrand logo
Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i Robinson

Det börjar hetta till i Robinson 2023. En ny detalj i årets upplaga av programmet är att lagen har delats upp baserat på deltagarnas ålder. Lag nord är det "äldre" laget och Lag syd består av yngre deltagare.

Nu har vi nått ett moment i programmet som kallas för praktikantveckan. Vilket innebär att att två personer från respektive lag har fått ta plats i det motsatta. Vardera lag fick välja ut två deltagare från det andra laget som skulle bli praktikanter.

Lag syd valde Fabian Turkalj, 55, och Sanna Strand, 50, från det äldre laget medan Lag nord valde Christoffer "Chris" Da Silva, 23, och Amanda Eliasson, 28, från det yngre laget.

Romansen mellan Erik Wahrolén och Amanda Eliasson på ön

Praktikanterna tas emot väl och de kommer snabbt in i gruppen. Stämningen i Lag nord har hittills varit ganska låg, vilket ändras ganska omgående när praktikanterna tar plats. En som verkligen tar plats är Amanda som kommer in i Lag nord och genast tar initiativ att dela med sig av sina kunskaper.

Annons

– Stämningen känns otroligt bra nu när det kommer in nytt färskt blod. Man märker hur vissa vaknar ur sina kokonger helt plötsligt, säger Dennis Boelius, 42.

En person som verkar bli på extra gott humör av praktikanternas närvaro är Erik Wahrolén, 39, som genast fick upp ögonen för Amanda. I programmet skojar de friskt med varandra och deras kemi undgår ingen.

– Man märker att han är lite förtjust, det märker man ju, säger Dennis.

Och Eriks energi har till synes stegrat några grader, vilket han själv säger i programmet.

– Jag älskar att ha praktikanter här, det har hjälpt mig jättemycket. Jag har varit lite seg, lite mer i mitt skal, min eld har inte riktigt brunnit. Men nu med de här har jag fått träffa lite mer folk i min egen våglängd och fått komma igång lite grann. Det har varit jättenice faktiskt. Jag gillar dem båda två jättemycket, säger han och fortsätter:

– Amanda får faktiskt lite extra credd på grund av elden. Sen har vi samma sprudlande energi, så hon sätter igång mig på ett annat sätt. För mig känns det fantastiskt.

Robinson-Erik bekräftar flörten med Amanda Eliasson

När Hänt når Erik kan han bekräfta att han och Amanda klickade otroligt bra på ön, som mer än bara vänner. De träffades första dagen och han fick en bra bild av henne redan då men att hon växte alltmer i hans ögon under praktikantveckan.

Annons

– Vi börjar komma in i ett nytt steg i programmet när jag och Amanda träffas, det blir lite annorlunda för mig efter det. Jag började växa i mig själv, säger han och fortsätter:

– Jag och Amanda klickar fantastiskt, hennes energi fick igång min energi och jag märkte stor skillnad på mina prestationer efter det.

Erik fortsätter berätta om hur betydande det var att Chris och Amanda kom in i Lag nord och att de bidrog med väldigt mycket, både för gruppen men även för hans egna Robinson-resa.

– Praktikanterna förde med sig så mycket energi till oss som vi behövde, för mig var den förändringen a och o. Det var fantastiskt för mig.

I programmet är det tydligt att Erik och Amanda fattar tycke för varandra och att det är ömsesidigt. Men hennes inspel i Lag nord betydde mer för Erik än det som hittills synts i programmet.

– Det som händer nu för mig, är min största vinst i programmet. Att träffa den människan på det sättet vi träffades och den relationen vi skapade, det är väldigt viktigt för mig. Det förändrade min resa.

FOTO: TV4

Annons