Robinson-deltagarnas efterfest med Farmen-profilerna

Robinson

Priya Svang landade på en delad andraplats i Robinson 2020.
Under söndagskvällen passade hon på att fira placeringen tillsammans med bästa vännen Julia Franzén samt Farmen-deltagarna Jens Norrland Rönnqvist och Peter Bysell.
– Vi firar med bubbel och fest, säger en glad Priya till Hänt direkt från festen.

Julia Franzén och Priya Svang fann varandra i Robinson 2020. Vänskapen växte snabbt och idag är de bästa vänner. Under söndagskvällen var det dags för finalen av programmet och Priya landade till slut på en delad andraplats tillsammans med Clara Henry. Spänningen var olidlig in i det sista och när Julia såg Priya komma springandes mot den sista grenen i finaltävlingen peppade hon allt vad hon kunde för att få bästa vännen att kämpa in i det sista.

Men det var Michael Björklund som kammade hem förstaplatsen, något han inte hade kunnat ana.

– När jag stod där precis i slutet av tävlingen och gjorde upp elden då började jag förstå att det här kommer att fungera och då började jag inse att jäklar, jag går och vinner. Det var en chock, säger han till Hänt.

Firar andraplatsen natten lång

Priya och Clara visade sig dock vara kanske Sveriges bästa förlorare då de glatt stod och klappade in sin konkurrent i mål. När Hänt når Priya under efterfesten av programmet berättar hon att andraplatsen är något som hon känner sig nöjd med och har firat hela dagen lång.

– Jag gav allt jag hade. Jag hade aldrig tänt med tändstål, säger Priya.

Tillsammans med Julia befinner sig Priya i Göteborg och de har dessutom samlat ihop sig ett stort gäng att fira Robinson-upplevelsen med.

– Vi firar med bubbel och fest, säger en glad Priya.

– Vi har världens bästa gäng här nu. Vi firar att Priya kom tvåa i Robinson, det är så fantastiskt bra presterat och man kan inte fira det på ett bättre sätt än så här, tillägger Julia.

Robinson

Foto: Instagram

Okända relationen till Farmen-deltagarna

Några andra som är på plats under firandet är Farmen-deltagarna Peter Bysell och Jens Norrland Rönnqvist. 

– Jens och jag, vi har haft lite kontakt och sen Peter är lite sugen på min kusin, avslöjar Julia och fortsätter:

– Det är bra energi här, helt sjukt!

Robinson 2020

Foto: Instagram

FOTO: TV4. Instagram

SENASTE NYTT!