hänt exklusivt

Fann varandra i Robinson – återföreningen på hotellet: ”Så sjukt”

ROBINSON 2022, GRETA PIERRE OCH HOMAYON SYTES MÖTTES PÅ HOTELLRUMMET EFTER INSPELNINGARNA

Efter att Homayon åkte ut ur Robinson var det raka vägen till ett närliggande hotell som gällde, eftersom Gränslandet numera är stängt.
Nu avslöjas träffen med en annan deltagare!
Därför röstade Julie Jonazon ut sig själv i Robinson – verkliga sanningen
0:40

Efter reklamen: Därför röstade Julie Jonazon ut sig själv i Robinson – verkliga sanningen

(0:40)

Slå på ljud

Höstens säsong av Robinson börjar dra ihop sig och nästa vecka är det dags för den klassiska finalveckan!

I söndagens öråd blev det en twist och två personer tvingades lämna. Det blev Homayon Sytes, 22, och Sofia Spendler, 31, som fick ta sitt pick och pack och tacka för sig.

Sofia har tidigare berättat för Hänt om hur det var att åka ut, faktum är att hon faktiskt genomgick en kamp som tittarna aldrig fick se.

– Jag visste att, det är nu jag åker. Det är två stycken som ska bort och på något sätt så kändes det bra, jag kände mig klar, sa Sofia till Hänt och fortsatte:

– Jag hade dragit på mig en sådan fruktansvärd muskelinflammation i båda låren, så jag kunde knappt gå. Jag kunde inte prestera i tävlingar och man mådde så dåligt, det var så nära så på något sätt så var det nästan en lättnad att åka. Jag kände mig klar. Jag kunde inte ge mer.

Homayons ord om att lämna Robinson

Att Homayon tvingades lämna tävlingen kom kanske lite mer som en chock för vissa tittare, då han var stark i det sociala spelet. Men är man stark i tävlingar, som Homayon var, så finns det alltså stor risk att bli utröstad.

– Ja, det har varit en spännande resa, lärorikt, väldigt kul. Ta hand om varandra, vi kommer ses där hemma. Inget personligt, men lite besvikelse, det kommer gå över sedan. Tack, sa Homayon när han lämnade programmet.

Att Homayon skulle få ett återseende är något som är säkert, dessutom bara några timmar senare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Homayon om relationen till Greta – återföreningen på hotellet

När han kom till det närliggande hotellet efter örådet så sprang han nämligen på en annan deltagare! Det var ingen mindre än Greta Pierre, 24. Greta hade ju fått lämna Gränslandet efter att Helen Lindborg, 32, vann och tog sig in i Robinson igen.

I en video på Tiktok visar Greta nu upp återföreningen med Homayon.

”Vi hade tur i oturen och åkte ut samma dag så vi återförenades på hotellet”, skriver Greta på Tiktok.

När Hänt når Homayon berättar han om den verkliga relationen till Greta.

– Jag och hon var ju ganska farliga, vi spelade ju spelet i Lag syd. Vi har träffats 2-3 gånger i Stockholm, i samband med Robinson och när jag hälsat på andra kompisar så har jag träffat på henne också. Jag och hon är väldigt bra vänner, superbra vänner, men ingenting utöver det, säger Homayon till Hänt.

@virvelvindgreta

Svarar @Simone en vänskap för livet ❤️ @homayon.sytes #robinson #viralt #tiktoksverige

♬ Wash. - Bon Iver

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN