LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-deltagaren bröt mot reglerna – hade kontakt med familjen

15 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Robinson 2022
Valentino Demina väckte stora känslor under sin medverkan i höstens säsong av Robinson.
När han gästar Bathina Philipsons podcast berättar han om ett regelbrott, där han otillåtet fick kontakt med sin familj.
Annons
Valentinos avslöjande om Anis hjälp in i RobinsonBrand logo
Valentinos avslöjande om Anis hjälp in i Robinson

Vi börjar närma oss slutet av en rafflande säsong av Robinson. Höstens säsong har varit allt annat än tråkig och det är med stor spänning vi väntar på att vinnaren ska koras och vem som ska få åka hem en halv miljon kronor rikare.

Valentino Deminas uppmärksammade avhopp i Robinson

En efter en dramatisk säsong har många deltagare tvingats lämna Robinson-ön och pressen på de kvarstående ökar inför varje avsnitt. En deltagare som lämnade ett stort avtryck i programmet är Valentino Demina när han vägrade åka till Gränslandet efter att han förlorat en immunitetstävling.

– Jag tänker inte åka till något jävla Gränsland, säger Valentino till Petra i programmet.

Programledaren Petra Malm försökte övertala Valentino att överväga beslutet men inser att det är lönlöst. Valentinos avhopp väckte en del starka reaktioner från tittarna – något som Hänt tidigare skrivit om.

Valentinos regelbrott under Robinson

Nyligen gästade Valentino Bathina Philipsons podcast, Bathinas skilda möten, där han berättar om sin upplevelse under Robinson. Han menar att hela upplevelsen är värre än vad som visas på tv.

Annons

– Tänk dig att du får en flygbiljett på mejlen, du har kommit med i Robinson till Malaysia, Langkawi i det här fallet. Du sätter dig på flyget, du checkar in, du har fått en packningslista - du får ha med dig en handfull med saker, säger Valentino och fortsätter:

– Väl framme så låser de in dig i ett hotellrum, tar din lur, kopplar bort dig från omvärlden direkt. Så får du sitta där i två dagar.

Valentino fortsätter berätta om att det var det värsta enligt honom, att man fick inte lämna rummet. Han jämför det med att sitta i fängelse. Till och med maten kom levererad till rummet.

Trots det verkar som att Valentino hittade ett sätt att underhålla sig på under karantän innan avfärd till Robinson-ön. Han hittade nämligen en otillåten genväg till att få kontakt med omvärlden.

– Vi hade en tv, och jag började klättra på väggarna, så jag kopplar upp tv:n på wi-fi, loggar in med fjärrkontrollen på min mejl, säger Valentino och fortsätter:

– Så börjar jag mejla med min morsa, Chloes mamma, min delägare, och bara "tja, hur mår ni, vad händer?". Fick svar efter åtta timmar på mejlen och bara yes!

Hänt har sökt Valentino för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons