robinson 2023

Storbråket i Robinson – nu avslöjas allt tittarna inte fick se

Robinson

Allt som sker under Robinson-inspelningen visas inte för tittarna.
I en intervju med Hänt avslöjar nu Camilla Salen Sjögren storbråket som bara visades bitvis.
– Det var jätteobehagligt alltihopa. Det var det verkligen, säger hon till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i Robinson
0:44

Efter reklamen: Här ryker deltagarna ihop – efter utröstningen i Robinson

(0:44)

Slå på ljud

I Robinson gäller det inte bara att vara bra på tävlingarna utan även att vinna det sociala spelet.

Under premiärveckan utsågs två lagkaptener och senare fick de två även välja varsina anhängare som skulle hjälpa de att fatta ett beslut – nämligen vem i vardera lag som skulle tvingas lämna programmet.

Deltagarens oro under storbråket i Robinson: ”Jätteobehaligt”

Efter att Sanna Strand och Peter Andersson beslutat att Zeki Demir skulle lämna laget, utbröt en dispyt. Det kom snabbt att bli hetsig stämning, vilket är något som nu Camilla Salen Sjögren berättar om i en intervju med Hänt.

– Det var jätteobehagligt alltihopa. Det var det verkligen. Han blev riktigt upprörd och hela stämningen blev, man kände men hjälp. Det gick inte att diskutera på ett normalt sätt utan det blev jättemycket drama. Usch, man bara gick undan, säger Camilla om händelsen i laget.

Camilla

Camilla. Foto: TV4

Kände du att det var mer som hände än vad man fick se som tittare?

– Absolut! Det var det. Det blev verkligen skrikigt och jätteupprört. Vi tyckte att han betedde sig riktigt illa. Hotfull, det blev en hotfull situation. Det var man inte beredd på eller jag var inte beredd op det.

Ryckte produktionen in något?

– Nej, det var inte så hotfullt.

Zekis egna ord om händelsen i Robinson: ”Vi tycker olika”

När Hänt når Zeki berättar han hur han ser tillbaka på situationen idag.

– Jag hade kanske inte gjort samma sak, jag hade kanske hanterat det på ett annat sätt. Men där hade jag mina känslor och varför jag gjorde så där mot Sanna är för att dagarna innan hade jag blivit jättestörd på henne för efter att hon förstod att jag inte var kapten så sa hon alltid "jag förstår inte" när jag pratade. Och jag kände "pratar jag så jävla otydligt eller vad är det frågan om?". Men tv tar ju med bara vissa delar, säger Zeki.

Han fortsätter:

– Jag kan tänka mig att när de inte kände mig så mycket och jag körde på mitt sätt med mina känslor och pratade så där. Man ska inte glömma att man kommer från en annan kultur också. Jag kan tänka mig mot en svensk kultur att det kanske kändes lite annorlunda. I Sverige ska man inte säga vad man tycker för då får man skit. Någon annan tyckte man skulle haft en annan ton istället men vi tycker olika.

Zeki

Zeki. Foto: TV4

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN