RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Robinson-Camillas okända förflutna med Mats Wilander: ”Träffades”

28 mar, 2023 
Camilla Salén Sjögren avslöjar i Robinson att hon känner Mats Wilander.
I en intervju med Hänt berättar hon nu hur relationen ser ut.
– Vi går långt tillbaka, säger Camilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-deltagarnas tjafs – oense strax innan tävlingBrand logo
Robinson-deltagarnas tjafs – oense strax innan tävling

Lagen i Robinson är i år uppdelade så att de yngre tävlar mot de äldre. Uppdelningen visar sig vara väl uppskattad av vissa och något mindre av andra. I det äldre laget tävlar bland annat Camilla Salén Sjögren, 59.

Robinson-Camilla om sin privata relation med Mats Wilander

I tisdagens program ska lagen besvara ett par frågor, bland annat ska de utse vem av deltagarna som känner den kändaste personen. Under diskussionen avslöjar Camilla att hon känner tennislegenden Mats Wilander, 58, men hur har deras relation egentligen sett ut? När Hänt når Camilla berättar hon allt.

– Vi känner varandra sedan långt tillbaka. Min man är också gammal tennisspelare så de känner varandra väl. Min svärfar har varit Mats Wilanders tränare. Jag och min man har varit gifta jättelänge så när vi träffades blev det att jag träffade Mats också och hans fru Sonja. Vi går långt tillbaka, säger Camilla till Hänt.

Annons

Umgås ni fortsatt idag?

– Nja, vi käkade lunch här förra sommaren men han är ju ofta här i Båstad och kommer och hälsar på Jonte. Eftersom han var jättenära då han var hans tränare hela tiden. Så de har en väldigt tät relation. Men han bor ju inte i Sverige utan bor ju i USA.

Alva Tranés kamp med uppdraget i Robinson 2023

Camilla känner sig hittills nöjd med hur hon klippts i programmet och menar att det var enligt hennes plan att hålla låg profil. Någon som däremot fått ögonen på sig är Alva Trané, 23, som blev lagkapten för det yngre laget första veckan.

– Jag är ganska osäker bland andra människor och jag vill inte göra någon illa eller att någon ska bli arg på mig. Och det första som händer är att jag ska ta ut någon och jag vet att vad jag än gör så kommer folk bli sårade, arga och kanske besvikna. Det var inte så jag hade tänkt mig, jag hade tänkt glida med lite i bakgrunden men så blev jag huvudpersonen på en gång. Det var inte vad jag ville, sa då Alva.

FOTO: TV4/TT

Annons