robinson 2023

Robinson-deltagaren avslöjar bortklippta scenerna – kampen som TV4 dolde

Robinson-deltagaren berättar om de bortklippta scenerna

Robinson-deltagaren Caroline Persson berättar om händelsen på ön som blev bortklippt.
”Vi behöver ta dig till sjukhus”, berättar hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-Caroline Persson om cancerdiagnosen: ”Jag får inte dö”
0:48

Efter reklamen: Robinson-Caroline Persson om cancerdiagnosen: ”Jag får inte dö”

(0:48)

Slå på ljud

Att ställa upp i TV4:s succéprogram Robinson innebär att deltagarna tvingas klara sig helt själva på en öde ö utan mat och en bekväm säng att sova i, samtidigt som de ska prestera på tävlingar och klara av det sociala spelet för att inte tvingas lämna ön.

Vinnaren åker hem med den åtråvärda Robinson-statyetten och en vinstsumma på en halv miljon kronor.

De bortklippta scenerna avslöjas: ”Hon vakade över mig”

Caroline Persson, 24, är en av deltagarna i årets säsong av Robinson. På ön i Malaysia fick hon testa på vildmarkslivet med allt vad det innebar och det visade sig att allt inte var guld och gröna skogar.

I en intervju med Hänt berättar Caroline om den bortklippta scenen där hon togs till sjukstugan när hon blev uttorkad och vad det var som egentligen hände.

– Jag blir jättesjuk så jag får åka iväg till sjukstugan och får ligga där hela natten, jag får dropp. Om man filmade in på mig kunde man se att hela mitt ansikte var uppsvullet och ögonen hängde eftersom jag fick så mycket dropp, säger Caroline och fortsätter:

– Då säger sjuksköterskan att nu kanske vi behöver ta dig till sjukhus, då frågar jag om risken finns att jag inte får komma tillbaka då varpå hon säger att det kan vi inte lova. Då känner jag att jag måste fejka att jag mår bra, jag kan inte åka ut på grund av att jag måste åka till sjukhuset, berättar hon.

Uttorkningen kom på grund av bristen på mat och att Caroline inte hade druckit tillräckligt mycket vatten i värmen.

– Sjuksköterskan berättade att mitt läge var ganska kritiskt så hon satt bredvid mig hela den natten och vakade över mig. Jag fick absolut ingen mat, jag låg på en liten brits med dropp på ena sidan om mig och fick spy på andra sidan. Då tänkte jag bara att jag ville hem till mamma, jag ville absolut inte till sjukhuset, säger Caroline.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN