robinson 2023

Robinson-Caroline avslöjar sanningen om relationen till deltagarens son

Robinson 2023

Flera starka vänskaper har blomstrat i årets säsong av Robinson.
Nu visar deltagaren Caroline Persson upp relationen till Sanna Strands son.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Amanda Eliasson bryter ihop: ”Jag vill bara hålla ut”
0:50

Efter reklamen: Robinson Amanda Eliasson bryter ihop: ”Jag vill bara hålla ut”

(0:50)

Slå på ljud

Robinson 2023 börjar sakta men säkert lida mot sitt slut och det är inte många kämpar kvar på ön. Det har varit tuffa veckor för deltagarna, som varit med om mycket under sin tid i Malaysia.

De tuffa omständigheterna deltagarna utsätts för sätter verkligen psyket på prov men trots de tuffa utmaningar som de ställs inför, har många av deltagarna djupa vänskapsrelationer till varandra. Vilket följde med dem till vardagen hemma i Sverige när inspelningarna var över.

Relationen mellan Robinson-Caroline och Alva

Men jämna mellanrum uppdaterar deltagarna sina sociala medier från återföreningar med delar av Robinson-gänget på hemmaplan och det råder ingen tvekan om att de kom varandra nära på ön.

En av personerna som tagit mycket plats i programmet och som ses umgås med flera av deltagarna från årets säsong är Caroline Persson, 24. På Robinson-ön kom hon och Alva Trané, 23, varandra väldigt nära och till Hänt har Alva tidigare berättat om hur deras relation ser ut idag.

– Nej men vi håller väl på och undersöker och utforskar. Det är ju väldigt nytt för oss eftersom vi båda har känt oss som helt hetero innan. På ön blev allt så starkt och båda vi började väl tänka att vi kanske inte är helt straight, som vi har tänkt innan.

Hon fortsätter berätta att de försöker ses så ofta de kan men att de i dagsläget bara är vänner med varandra.

– Nej men vi ville ju ses på en gång och fortsätta se hur det är mellan oss, om det bara är vänskap för allt förändras ju när man kommer hem till Sverige. Men vi träffas väl så ofta vi kan och har daglig kontakt, när vi ses så har vi roligt och mysigt tillsammans och så, berättar Alva.

Robinson-Caroline avslöjar sanningen om relationen till deltagarens son

Nyligen visade Caroline upp att hon umgicks med en annan person med kopplingar till årets säsong av Robinson. Hon umgicks nämligen med Sanna Strands, 50, son. På sin story visar hon upp relationen.

"Raggat upp din son Sanna, är det ok?", skrev hon på bilden.

Sanna var inte sen på att svara på Carolines fråga och re-postade Carolines story med svaret:

"Hahaha... JA drömmen att ha dig som sonhustru!!"

När Hänt når Caroline kan hon berätta vad hon har för relation till Sannas son.

"Vi träffades i min hemstad Gävle! Sanna har pratat mycket om honom haha, hon sa till mig på Robinson att han var snygg och i min ålder, så var kul att träffa på honom och skoja med Sanna om att jag raggat upp honom", skriver Caroline i ett privat meddelande till Hänt och fortsätter:

"Det var inte planerat, han kom helt plötsligt fram till mig på en restaurang. Visste inte att det var Sannas son men kände igen honom"

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN