LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robinson-Camilla avslöjar sanningen om relationen till Pernilla: ”Bossig”

14 maj, 2023 
AvFrida Eklöf
Robinson 2023 börjar närma sig slutskedet och snart står det klart vem vinnaren är.
Nu berättar Camilla och Pernilla hur deras relation till varandra ser ut idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kylig stämning mellan deltagarna i Robinson: ”En riktig orm”Brand logo
Kylig stämning mellan deltagarna i Robinson: ”En riktig orm”

Deltagarna i Robinson 2023 har kämpat sig hela vägen till sammanslagningen men än är utmaningarna inte över. I den senaste veckans avsnitt har tittarna kunnat se hur deltagarna tvingades låsa fast sig med en annan deltagare.

– Veckan ut kommer ni att sitta ihop och leva som par. I kistan finns det handklovar. Välj en partner och lås ihop er, läste Marcus Edensky, 36, upp i brevet som kom tidigare i veckan.

Det är ingen dans på rosor för deltagarna i årets säsong av Robinson och de tuffa omständigheterna som de utsätts för sätter verkligen psyket på prov men trots de tuffa utmaningar som de ställs inför, har många av deltagarna djupa vänskapsrelationer till varandra.

Så är Camilla och Pernillas relation idag – efter Robinson

Under veckan som gått har Pernilla Block, 51, stått i fokus och hon har fått mycket tv-tid, vilket har lett till att hon har målats upp som en stor spelare bland de andra deltagarna. Något som hon har fått mycket kritik för av tittarna den senaste tiden.

Annons

Två stycken som förknippas med varandra avsnitt efter avsnitt är Pernilla och Camilla Salén Sjögren, 59, som hängt ihop sedan dag ett på ön i Malaysia. Under säsongens gång har de setts som en riktig duo som inte släppt taget om varandra. Men hur ser deras relation ut idag?

"Ja, vi var verkligen en superduo och vi har setts ett par gånger efter programmet. Vi bor ju inte så nära, men vi skickar mess och hörs ibland. Hon är supermysig! Superroligt att ha kvar henne som vän. Hoppas verkligen vi hinner ses i sommar!", skriver Pernilla i ett meddelande till Hänt.

Även Camilla har kommenterat hur duons vänskap ser ut idag och hur den verkligen var under inspelningen.

"Jag och Pernilla förknippades redan från början pga ålder vilket är rätt störigt! Damerna, tanterna osv... Pernilla var ju rätt bossig, vilket jag kunde hantera och ta, då min strategi var att ligga lågt så det passade mig bra! Sen kunde och jag prata om livet hemma, våra män och barnbarn som vi saknade, sånt betydde mycket! Speciellt när man befinner sig bland unga människor med helt annan livssituation.", skriver Camilla till Hänt och fortsätter:

"Vi alla deltagare har träffats efter inspelningen och hörs via en Messenger-grupp nu under visningen av programmet, sen bor alla på olika platser i landet så det blir kanske svårt att ses så mycket framöver!".

FOTO: TV4

Annons