Robinson-Angelas bebislycka – stora glädjen efter programmet

Robinson-Angela Maria Pereira Praxedes
Exklusivt

Angela Maria Pereira Praxedes är en av tv-tittarnas storfavoriter i årets upplaga av Robinson.
Nu berättar hon om bebislyckan efter programmet i en intervju med Hänt.
– Jag är så glad, säger Angela till oss när vi når henne.
1:02

Efter reklamen: Se den historiska händelsen i Robinson som chockar alla

(1:02)

Överlevnadsprogrammet Robinson är äntligen tillbaka i tv-rutan. Mycket har hunnit hända under programmets första veckor och vi sitter bänkade varje avsnitt för att få reda på vad som händer härnäst!

En av årets Robinson-deltagare, som redan hunnit bli en storfavorit hos tv-tittarna, är den tuffa fembarnsmamman Angela Maria Pereira Praxedes, 46, från Brasilien.

Nu delar hon med sig av glädjande nyheter i en intervju med Hänt.

Exklusivt
Robinson-Joels hemliga samtal med TV4: ”Tvungen att bryta”

Robinson-Angela om hennes sambo och fem barn

I programmet berättar Angela att hon flyttade till Sverige från Brasilien för kärleken. Idag bor hon i Öjebyn, utanför Piteå tillsammans med sambon Joakim Ögren, 49, och deras två gemensamma barn Thyra, 13, och Felix, 10.

Utöver parets gemensamma barn har Angela dessutom tre vuxna barn från tidigare förhållanden; Cleisiane, 29, Carine, 28, och Viktor, 19. De är alla bosatta i Stockholm och Angela försöker hälsa på dem så ofta som hon kan. När vi når henne för en intervju är hon faktiskt i huvudstaden på besök.

– Jag vill vara ännu mer, men det funkar inte. Min plan var att vara här var varannan månad, men eftersom jag jobbar som familjehem blir det svårt ibland. Men så fort jag kan köper jag resa till Stockholm och åker till dem, säger Angela till Hänt.

Angela och Gorm befann sig i Gränslandet tillsammans under förra veckan, och tävlade mot varandra om en plats i Robinson.

Angela och Gorm befann sig i Gränslandet tillsammans under förra veckan, och tävlade mot varandra om en plats i Robinson.

FOTO: TV4

Angela berättar för oss att den tuffaste utmaningen med Robinson var saknaden till familjen. Hon säger att när hon var i Gränslandet, efter att ha blivit utröstad av lag nord, funderade hon på att avbryta tävlingen:

– Jag grät flera dagar i rad. Jag ville hem. Jag ska tävla, jag kommer ge 100 procent, men jag vill hem och jag vägrade att gå tillbaka till mitt gamla lag, säger hon.

– Nej inte direkt, men han såg ju att jag grät och saknade min familj så mycket. Han förstod väl att jag saknade mina barn, svarar Angela när vi frågar om hon kommunicerade sina tankar på hemresa till Gorm Hallberg Lange, 61, som också befann sig i Gränslandet på.

Men saknaden var inte den enda anledningen till att hon ville åka hem. Vidare berättar Angela nämligen om den stora bebislyckan.

Mikael Sandström om framtiden i Nyhetsmorgon

Se klippet här!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robinson-Angelas bebislycka – stora glädjen efter programmet

Angela berättar att hon inte bara kände stark hemlängtan till barnen, utan att hon dessutom längtade efter barnbarn. Dottern Carine var nämligen gravid när mamma Angela lämnade Sverige för att medverka i Robinson.

Efter hemkomsten från inspelningen har Angela alltså blivit mormor till en alldeles underbar liten flicka.

– Ja, jag har blivit mormor ja. Precis. Första gången! Jag fick mitt första barnbarn från dottern som är 28 år. Första barnbarn Milla nu, som är 5 månader, hon är så vacker och så fin!

Men som om det inte vore nog, så är det någon annan i familjen som också väntar barn.

– Men nu, hon som är 29 är också på smällen. Så nu kommer jag bli mormor igen om några månader Jag är så glad! Mina döttrar följer i sina mammas fotspår och det är bra.

Så roligt för mamma Angela. Vi slår vad om att hon kommer bli den tuffaste mormodern någonsin!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!