Robinson-Angelas stora familjelycka – visar upp maken och sonen

Robinson-Angela

I Robinson 2022 har tittarna fått följa och lära känna deltagaren Angela Maria Pereira Praxedes.
Nu visar hon upp maken och yngsta sonen!
0:25

Efter reklamen: Hänts reporter utmanar Tusse i Gröna Lunds nya 5-kamp

(0:25)

Robinson 2022 har nu kommit till sammanslagning, men än är säsongen inte slut! Årets upplaga har varit full av dramatik, sjukdom och spännande tävlingar.

En som har tampats med hälsan är Angela Maria Pereira Praxedes. Tidigare i programmet fick tittarna bevittna när hon svimmade efter en tävling. För Hänt berättade hon sedan att hon mådde helt okej efter allt men att hon såklart blev orolig.

Som tur var hände det aldrig igen, men för Hänt avslöjar hon att det ändå var nära.

– Det var många gånger jag var på gränsen att kollapsa. Det är ju ingen mat och dryck, man fick äta det som fanns och man är utmattad av trötthet.

Kungen tillrättavisar Dogge – förbjudna händelsen med Silvia

Robinson-Angela om sin sambo och sina fem barn

I programmet berättar Angela att hon flyttade till Sverige från Brasilien för kärleken. Idag bor hon i Öjebyn, utanför Piteå tillsammans med sambon Joakim Ögren, 49, och deras två gemensamma barn Thyra, 13, och Felix, 10.

Utöver parets gemensamma barn har Angela dessutom tre vuxna barn från tidigare förhållanden; Cleisiane, 29, Carine, 28, och Viktor, 19. De är alla bosatta i Stockholm och Angela försöker hälsa på dem så ofta som hon kan.

– Jag vill vara med dem ännu mer, men det funkar inte. Min plan var att vara här varannan månad, men eftersom jag jobbar som familjehem blir det svårt ibland. Men så fort jag kan köper jag resa till Stockholm och åker till dem, säger Angela till Hänt.

Efter hemkomsten från inspelningen har Angela blivit mormor till en alldeles underbar liten flicka. Dottern Carine var nämligen gravid när Angela lämnade Sverige för att medverka i Robinson.

– Ja, jag har blivit mormor ja. Precis. Första gången! Jag fick mitt första barnbarn från dottern som är 28 år. Mitt första barnbarn Milla, som är 5 månader, är så vacker och så fin!

Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

Se klippet här!

Robinson-Angela visar upp maken Joakim

Angela heter angelamariapereirapraxedes på sitt privata Instagram-konto och har över 2 500 följare. På Instagram får vi se Angelas man Joakim och yngsta sonen Felix.

”Min son Felix med sin pappa Joakim”, skriver Angela i inlägget.

Angelas man Joakim och yngsta sonen Felix. FOTO: INSTAGRAM

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!