Robinson-Angela avslöjar verkliga relationen till Mattias – starka orden

Robinson-Mattias, Angela
Exklusivt

Angela Maria Perira Praxedes och Mattias Pettersson är båda med i Robinson 2022.
I en intervju med Hänt berättar Angela nu hur deras relation faktiskt ser ut.
– En dröm, säger hon.

0:51

Efter reklamen: Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

(0:51)

Robinson 2022 är i full gång och pakter och relationer har skapats för länge sedan. Även tittarna har lärt känna deltagarna och har därmed kunna skaffa sig några favoriter.

Två utav de solklara tittarfavoriterna är Angela Maria Perira Praxedes och Mattias Pettersson. Men hur är egentligen deras relation utanför programmet? I en intervju med Hänt avslöjar nu Angela hur relationen faktiskt ser ut.

Robinson-Angela om familjelivet – kom till Sverige för kärlekens skull

Angela kommer ursprungligen från Brasilien men har bott i Sverige i många år nu. Sanningen är att hon faktiskt kom hit för kärleken skull.

Men hur och var träffades de och när visste hon att det var kärlek?

– Från hans sida så var det kärlek vid första ögonkastet, men från min sida så var det mer "ja, jo jag tycker om honom. Inte kär, men jag tycker om honom". Så vi började träffas mer och mer och sen kände jag att det är något på g ändå. Jag blev varm i hjärtat när jag såg honom så, ja det kanske är kärlek ändå tänkte jag, berättar hon.

Robinson-Joel bryter ihop efter gruppens beteende: "Motbjudande"

Se klippet här!

Han åkte hem till Sverige igen och de höll kontakten genom brev och telefon, tills han tillsist bad bjöd över henne till Sverige. Angela åkte dit och fick träffa hela tjocka släkten och blev förälskad i både familjen och landet. De började då fundera på om hon skulle flytta till Sverige på heltid, och ja här är vi idag.

Inslaget under galan får tittarna att se rött: ”Osmakligt”

Idag är Angela och den tidigare kärleken däremot inte längre ett par. Men Angela hittade kärleken på nytt och har nu varit tillsammans med honom i 18 år. Fint!

Så är Angelas verkliga relation till Mattias

Men hur är Angelas relation till de andra deltagarna på ön? För Hänt berättar hon nu om relationen till Mattias och lyckan hon kände när hon äntligen fick hamna i hans lag.

– Från första ögonblicket var jag redan tacksam över att få träffa Mattias. Det var en dröm, jag tyckte han var så cool från förra säsongen han var med i och jag ville veta om han var lika roligt som han verkade på tv. Så jag var väldigt glad för det, berättar hon.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!