robinson 2022

Robinson-Andreas om bråket med Petra Malm – så är relationen idag

ROBINSON 2022, PROGRAMLEDAREN PETRA MALM ÄR I DELTAGARNAS LÄGER. ANDREAS ÄR IRRITERAD

Petra Malm har börjat ifrågasätta Robinson-deltagarna för att inte vara proaktiva. Nu berättar Andreas om bråket och hur relationen till programledaren ser ut idag.
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino
0:41

Efter reklamen: Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

(0:41)

Slå på ljud

Höstens säsong av Robinson är i full gång och deltagarna har snart befunnit sig på ön i en månads tid. I vanlig ordning är det knappt om mat och deltagarna har minst sagt börjat märka av hungern.

En person som märkt av matbristen är Andreas "Värmland" Haraldsson, 29, och i veckans avsnitt får man se en ny sida av honom. Andreas som alltid brukar vara så glad och busig blev plötsligt lite bitter.

– Alltså jag står för att jag var sur men jag vill ju inte se dum ut i tv heller. Sedan så är man ju extra skör när man inte fått mat på så länge liksom, förklarar han för Hänt.

Petra Malms uttalande väckte starka reaktioner hos deltagarna

Något annat som händer i kvällens Robinson-avsnitt är att programledaren Petra Malm, 45, kommer till lägret. Hon har nämligen fått en bild av att deltagarna inte gör sitt yttersta för att skaffa mat.

– Vi kommer inte ge er mat för att ni väntar på att maten ska komma till er. Så gör upp en plan, hur ska vi få energi och mat till oss? Förstår ni vad jag menar? Köper ni det jag säger?, sa Petra i programmet.

I programmet hörs Andreas då fråga "får vi börja döda djur då?".

Petras uttalande väckte starka reaktioner i Robinson-lägret, speciellt hos Andreas. När Hänt når honom berättar han om problematiken.

– Ja, alltså alla blev ju sura men jag gick ju igång som fan. För att, jag vet ju mycket om öde mark och rest jorden runt. Men vad fan, det är ju naturreservat så vad fan vill hon att vi ska göra liksom?, säger Andreas till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robinson-Andreas om relationen till Petra Malm idag

Robinson spelas alltid in på naturreservat och det är flera andra länder som är där och spelar in både samtidigt, före och efter svenska Robinson. Andreas är väl medveten om reglerna vid naturreservat och tycker då att det inte är rimligt att ställa krav eftersom man ändå inte får jaga och förstöra naturen.

– Men alltså jag fattar att det är så. Inspelningsplatsen återanvänds ju av andra länder som spelar in sina Robinson, så ska vi springa runt och döda alla djur? Och så kommer nästa land och dödar alla djur? Och så kommer nästa..., säger Andreas och tillägger:

– Man fattar ju liksom, vi kan ju inte ha ut ett helt eko-system bara för att det ska bli tv.

Det blev en ganska kylig stämning mellan honom och Petra. Men nu kan Andreas berätta att stridsyxan är nedlagd, sedan länge som tur är.

– Ja, gud ja! Vi kramades flera gånger jag och Petra och skrattade och sådär. Sedan efter hela äventyret har jag ju bett både hela produktionen och Petra om ursäkt, berättar Andreas.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN