robinson 2023

Robinson-Amanda avslöjar oväntade inviterna från fängelset: ”Smickrad”

AMANDA ELIASSON, ROBINSON 2023

Amanda har redan skaffat sig många Robinson-fans och nu visar det sig att fan-skaran även sträcker sig hela vägen in till olika fängelsen runtom i Sverige.
Nu berättar Amanda om kärleksbreven från de inspärrade fångarna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tävlingen bryts plötsligt i Robinson – det här fick tittarna inte se
0:40

Efter reklamen: Tävlingen bryts plötsligt i Robinson – det här fick tittarna inte se

(0:40)

Slå på ljud

Vårens säsong av Robinson 2023 är i full gång och efter veckans pristävling har Lag nord äntligen fått testa på hur det känns att vinna.

– Nord! Grattis! Den satt långt inne den här. Snyggt jobbat. Syd! Segersviten är bruten, sa Anders Lundin, 64, i programmet efter tävlingen.

Förra veckan fick Lag nord en ny medlem, nämligen Amanda Eliasson, 28. Enligt många var hon riktigt välbehövd i laget eftersom hon är en hejare på att överleva. Hon är en fena på att göra upp eld, hon har mycket energi och hon är dessutom väldigt bra på att fiska.

Robinson-Amanda om kärleksbrevet från fången

Att Amanda har en sprudlande glad energi är något som är säkert och nu visar det sig att hennes härliga personlighet gått rakt genom tv-rutan. När Hänt når henne berättar hon om den fina responsen från tittarna och faktum är att flera hört av sig.

Det som kanske är lite oväntat i det hela är att Amanda fått handskrivna brev – från fångar! Dessutom verkar en fånge vara lite extra intresserad av Amanda.

– Sedan så har jag ju fått beundrare-brev från fängelset. Det är lite roligt. De får ju kolla på tv där inne, så jag fick ett handskrivet brev där han förklarade att han fick upp ögonen för mig i Robinson. Jag bara "eh jaha?", säger Amanda till Hänt.

Robinson-Amanda om breven från fängelset: ”Då svarade jag”

Att få handskrivna brev hör inte till vanligheten, men det är också en fånge som hört av sig via Instagram. Då valde Amanda att svara fången med ett tack och att de ska sköta sig nu.

– Och häromdagen fick jag ett meddelande från en som var ute på permission och han sa det att "jag ska bara hälsa från alla på anstalten att vi hejar på dig, vi tycker om din energi och jag vill bara heja på". Då svarade jag "hej, tack vad glad jag blir, hoppas ni håller er i skinnet och lycka till. Hälsa allihopa".

Vad tycker du om att få sådana här brev?

– Jag tycker typ att det är kul. Jag blir smickrad, han har tagit sig tid att sitta och skriva ett kärleksbrev till mig, eller ett brev där han ville ha kontakt. Men jag blir ju såhär också "ja, jag är ju lätt att hitta, sitter jag i en utsatt position här nu?", säger Amanda.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN